Sisustus

1-vuotisarvonta

Tasan vuosi sitten avasin Home Vanilla – sisustusaiheisen blogin, lähtökohtana jakaa inspiraatiota tai ajanvietettä edes yhdelle lukijalle. Aiheet ovat tästä hiukan laajenneet ja ilokseni olen saanut huomata, että  blogi on saanut uskomattoman määrän lukijoitakin! Jo yli 100 lukijaa vuodessa.
Vuoden ajan olen saanut teiltä mukavia, kannustavia ja piristäviä viestejä.
Kiitos teille ihanat lukijat! <3
1-vuotispäivän kunniaksi arvon Riviera Maisonin rottinkitarjottimen yhdelle onnekkaalle.
 (kuva1)

(kuva2)
Säännöt on vanhat tutut:
1 arpa
Kommentoi tähän postaukseen ja kerro, mitkä aiheet kiinnostavat sinua eniten blogissani. Mistä haluaisit lukea? Mistä pidät, mikä viehättää?
1+1 lisäarpa
Kaikki blogini julkiset lukijat saavat yhden lisäarvan.
1+2 lisäarpaa
Saavat julkiset lukijat, jotka linkittävät arvonnaan blogiinsa.
Voit käyttää linkitykseen kuva1:stä.
Pyydän kaikkia osallistujia kertomaan mikä blogissani kiinnostaa, mistä aiheista pidät, mitä haluaisit lukea lisää jatkossa.
Ilmoitathan viestissä, monella arvalla olet mukana!
Arvonta päättyy 11.8.2012 klo 18.00.
ja onnettaren suosikki ilmoitetaan viikon kuluessa arvonnan päättymisestä.
Paljon arpaonnea kaikille!
Mia ♥

Saatat myös pitää...

52 kommentti

 1. Olen blogisi lukija eli osallistun ihanuuden arvontaan kahdella mahdollisuudella. Erityisesti ja ennen kaikkea pidän kuvistasi; jo niiden takia tulisi käytyä usein kurkkaamassa tänne. Pidän blogeissa monipuolisuudesta eli kiva kun sinulla on aina välillä jotain DIY-juttuja; ompeluksia, ruokaohjeita yms. Musiikki ja muu taide voisivat näkyä blogissasi enemmänkin.

 2. Kahdella arvalla mukana! 🙂 Mä tykkään eniten sisustus- ja lapsiaiheisista jutuista,ne kun ovat nyt lähellä munkin elämää 🙂 Tosin sun tuunauksetkin on ihan huippuja.. Eli voisi sanoa myös niin että tämähän on paras juuri tälläisenään!

 3. Isot synttärionnittelut! Kahdella arvalla lähden tavoittelemaan kivaa palkintoa. Itse tykkään erityisesti sisustus ja ompelujutuista, mutta monipuolisuus on myös plussaa. Tykkään blogistasi juuri tällaisena 🙂

 4. Onnea yksivuotiaalle! <3 Kahdella arvalla mukana. Tykkään sisustusjutuista ja erityisesti lastenhuoneensisustus kiinnostaa. Myös lastenvaatteet ovat aina kiinnostavia. Jatka samaan malliin! 🙂

 5. Kahdella arvalla mukana! 🙂 Tykkään kaikista sisustusjutuista 🙂 Ja toki mukavaa, kun kerrot välillä muistakin jutuista.

 6. Onnea 1-vuotiaalle! Tykkään blogista juuri tällaisena, mikä onkaan mukavampaa kun lueskella kahvikupposen ääressä sisustuksesta, ruoista, mukavan monipuolista! Kahdella arvalla siis mukana 🙂

 7. Kahdella arvalla mukana! Mielestäni blogissasi on parasta kauniit kuvat ja sisustusaiheiset jutut. Samoin DIY-jutut kolahtavat 🙂 Mukavaa loppuviikkoa!

 8. Parasta blogissasi ovat kauniit, seesteiset kuvat ja sisustusjutut. Nyt, kun rakennamme omaa taloa ja sisustusasiat pyorivat paassani, on ihana hakea inspiraatiota tallaisista blogeista kuin sinun 🙂
  Ja yhdella arvalla mukana!

 9. Kahdella arvalla mukana 🙂 Eniten tykkään lukea ja katsoa kuvia kodin muutoksista, sekä pienistä että isoista. Tykkään myös, kun kuvia on paljon.

 10. 1-vuotiaalle onnittelut!
  Olen kahdella arvalla mukana, arvonnan linkittämistä blogiini en taida vielä osata, vaikka blogisi sinne olenkin parhaimmistoon listannut.

  Blogisi on ollut äärimmäisen houkutteleva juuri tällaisena; kauniita kuvia, käsityö-, tuunaus- ja sisustusjuttuja, pieniä muutoksia sisustuksessa jne. Yleensäkin kaikki se, mikä naisen elämässä kodin ja oman olemisen suhteen on meneillään 🙂

 11. Kahdella arvalla osallistun ihanaan RM arvontaan. Itseä ainakin viehättää blogissasi sen kaunis hempeä ilme ja aina kauniit kuvat <3 Kiva olisi myös nähdä vilautusta muista kotinne tiloista ja mahd. muutoskohteista/tuunauksista.

 12. Kahdella arvalla mukana ihanassa arvonnassa 🙂

  Kuvat ja sisustus inspiraatiot on kaikista parhaimpia <3

 13. Onnittelut ihanalle blogille♥
  Olen vanhana lukijana mukana kahdella arvalla. Riviera Maison fanina tykkään ihan hurjasti arvonnan palkinnosta 🙂

 14. Osallistun ihanaakin ihanampaan tarjotin-arvontaan 2 arvalla. Sulla on täällä aina todella kauniita ja inspiroivia kuvia sekä kaunis koti, joten sisustusjutut kiinnostaa aina!

 15. Osallistun ihanaan arvontaan kahdella arvalla :)! Tykkään kuvista ja sisustusjutuista, toki ihan arkisetkin asiat elämästä ja muusta kiinnostavat!

 16. Osallistun kahdella arvalla . Tykkään lukea omaan kotiin liittyviä juttuja 🙂

 17. Kahdella arvalla mukana! 🙂 Tykkään lukea sisustusjuttuja.

 18. Kahdella arvalla mukana:D

  Tykkään sisustusaiheisista jutuista, koska niistä saan ideoita omaankin kotiin. Kuvat ihania:)

 19. Kahdella arvalla mukana! Onnea upealle 1-vuotiaalle!

 20. Kahdella arvalla mukana! Mä pidän ihan mielettömästi kauniista kuvista! Ihan perusarkeakin kun osaat kauniisti taltioida 🙂 sisustusjutut tietty kiinnostaa eniten ja niitähän täältä löytyykin! 🙂

 21. Onnittelut yksivuotiaalle! Kahdella arvalla mukana. Pidän ihanista sisustusjutuistasi ja suloisista pieniin prinsessoihin liittyvistä postauksista unohtamatta kauniita luomuksiasi.

 22. Anonyymi says:

  Onnea 1-vuotiaalle!Yhdellä arvalla mukana.Sisustusjutut kiinnostavat.terv.Tuula-Maija kontiolahdesta.

 23. Anonyymi says:

  Yhdellä mukana. Tämä on mukava blogi, josta löytyy inspiraatiota omaankin sisustukseen 🙂 -Jessi

 24. Kahdella arvalla mukana. Sisustus ja somistus jutut kiinnostavat. Sulla on myös tosi kivoja lapsien sisustus juttuja, joten niitä lisää. Erikoisemmat reseptit on myös kivaa luettaavaa, joten niitä limpparin kaltaisia lisää ehdottomasti. Ja sun kauniita kuvia katselee ihan huvikseenkin =)

 25. Kaikki arkeen, vaatteisiin ja sisustukseen liittyvät jutut kiinnostavat. Kahdella mukana.

 26. löysin blogisi vasta mutta vaikuitti kivalle ,kaikki kiva kiinnostaa sisustus,kosmetiikka ja kynsienlaitto ,vaatteet ym
  liityin lukijaksi
  mainostin blogissa http://eekunelm.blogspot.fi/2012/07/arvonta-mainostus_15.html

  joten 3 arpaa
  onnea myös =)

 27. Onnea 1v blogille <3 Voin rehellisesti sanoa viihtyneeni alusta asti mukana, vaikka kommentointi onkin jäänyt viime aikoina vähemmälle kiireistä johtuen.

  Mukana siis 1+1 arvalla onnea kokeilemassa 🙂

  Blogissasi alusta asti ovat viehättäneet lukuisat, kauniit kuvat ja erityisesti sisustusaiheet. Nautin blogistasi juuri sellaisena kuin se on ja iso plussa siitä, postauksissa on runsaasti kuvia.
  Toivottavasti vuosia tulee vielä paljon <3

 28. Kahdella mukaan!:) onnea 1-vuotiaalle ja kiitos inspiroivasta ja monipuolisesta blogista!:) jatka samaan malliin vaan!

 29. Onnea ihanalle blogille. Itse tuskin pääsen ensimmäisen vuoden aikana tuollaisiin lukijamääriin.
  Perustin blogin hiljattain lähinnä siksi, että saisin esiteltyä kaikenlaisia käsitöitä, joita tulee tehtyä. Elämä on kuitenkin heittänyt aikamoista kuperkeikkaa (siitä voit tarkemmin lukea blogistani) ja kas kummaa olen löytänyt itseni sisustusblogeja lukemasta.
  Kauniit, vähän vanhanaikaiset sisustusideat kiinnostavat. Erityisesti sellaisiin ideoihin on ihana törmätä, joista tulee olo "miksi minä en tajunnut tuota itse".
  Olen mukana kolmella arvalla.

 30. Onnea ensimmäisestä vuodesta. Toivottavasti tulee monta lisää. Pidän monien muiden tavoin erityisen paljon valokuvistasi. Sisustusjutuissa kiinnostaa eniten kaikki ns. pienet ideat ja toteutukset. Sellaiset mistä voi itse ottaa ideoita ilman mitään massiivista aika- tai rahapanostusta. Olen arvonnassa mukana yhdellä.

 31. Kahdella mukana blogisi vakkarilukijana 🙂 Kommentoitua tulee blogeihin liian vähän, pitää parantaa tapansa 🙂 Minä luen mielelläni edullisia sisustusvinkkejä, nettiputiikki shoppailuja, kirpparilöytöjä.

  jasminella82 gmail.com

 32. Onnea 1 vuotiaalle!
  Kokonaisella 3 arvalla mukana.
  Minua kiinnostaa nämä sinun DIY jutut,lastenhuone jutut….jaa ihan kaikki 🙂
  Hienot ovat valokuvasi mitä sivullasi tarjoat.
  Halauksin Erica

 33. Onnea 1-vuotiaalle!

  Minä koitan onneani kolmella arvalla:)
  Pidän upeista kuvistasi ja tuunauksista:)

 34. Onnittelut 1-vuotiaalle! ♥

  Kahdella arvalla mukana! Minua kiinnostaa kaikki sisustukseen liittyvä! 😀
  Tykkään persoonallisista kuvistasi ja tavastasi kirjoittaa 🙂

 35. Onnittelut 1 vuotiaalle ja hurjalle lukija määrälle 🙂 3 arvalla mukana! Käyn hakemassa inspiraatioita ja imemässä visioita ja ihastelemassa aikaan saannoksia…

 36. Onnittelut 1-vuotiaalle!

  Kolmella arvalla mukana arvonnassa.
  Tykkään kauniista hyvin otetuista valokuvista ja sisustus aiheisista kirjoituksista ja niitä luen mielelläni jatkossakin.

 37. Onnea 1-vuotiaalle!
  Mukana kahdella arvalla. Askartelu, sisustaminen ja käsityöt kiinnostaa 🙂

 38. Hei!
  Rentoudun usein katselemalla sun blogin ihania kuvia.
  Pienen budjetin sisustusvinkit olisi kivoja.

  Kahdella arvalla mukana.

  t. Eija

 39. Onnea yksi vuotiaalle blogille. Sisustusvinkit ja askartelu/käsityö jutut kivoimpia, toki tämä on vain minun mielipide.

  Kohta sitten on elokuu ja ilmat kylmenee ja sateetkin varmaan alkaa kohta.

 40. Anonyymi says:

  Yhdellä arvalla mukana. Ihanat sivut; kuvia,ideoita… Kauniit kuvat ja sisustusideat sekä ideoiden toteutus, hienosti toteutettu, Onnea 🙂
  Merja

 41. Mukana kahdella arvalla! Tykkään kaikista sisustukseen liittyvistä, hyvistä vinkeistä ja hienoita kuvista. Kaikesta mistä inspiroituu! Linkitän kuvalla omasta blogistani!

 42. Kahdella mukana – löysin blogisi vasta nyt, mutta liityin heti lukijaksesi ja linkitin blogisi kuvalla omaan blogiini!

 43. Olen tykästynyt matkajuttuihisi, mutta niitä toki voi olla blogissa vain rajallinen määrä. Kaikenlaiset pienet sisustusjutut ovat sellaisia joita haeskelen myös. Blogisi antaa kyllä mukavasti ideoita ja inspiraatiota.
  Olen arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

 44. Kiitos blogistasi, Olen seurannut sitä joita kertoja. Jatka vain samaan malliin. Olisin kiinnostunut vanhojen esineiden uusiokäytöstä tai sijoittelusta sisustukseen. Onnea. Olen mukana kahdella arvalla.

 45. Innovatiiviset sisustusratkaisut ja DIY kiinnostavat aina!
  Olen mukana arvonnassa kahdella arvalla.

 46. Kolmella mukana uutukaisena lukijana 🙂

  Lastenkutsut tunnisteen alta löytyi kaikkea ihanaa! Ideoitakin tuli poikasen 2-v synttäreitä ajatellen. Toki ei vähän poikamaisemmin toteutettavana 😉

 47. kahdella arvalla mukana.
  kaikki sisustaminen kiinnostaa.

 48. Kahdella arvalla mukaan! Sisustusjutut kiinnostaa eniten.

 49. Olen kahdella mukana vanhana lukijanasi. Pidän kovasti kuvistasi ja blogin sekä sisällöllisestä että visuaalisesta harmonisuudesta. Kiva, että jutut liikkuvat laajalla alueella.

 50. Yhdellä mukana. Sisustaminen kiinnostaa eniten. Erityisesti kaikenlaiset pienet oivallukset.

 51. Sattumalta putkahdin tänne, klikkauduin lukijaksi, joten kahdella arvalla mukana arvonnassa. Sisustaminen kiinnostaa, kaikki pienet, kivat, edulliset ideat.

 52. Olen aika uusi lukija nimellä Yue. (1 arpa)
  Eniten mua kiinnostaa juurikin ne sisustusaiheiset postaukset. En itse tiedä sisustuksesta juuri mitään, mutta tykkään kovasti kauniista esineistä, varsinkin vanhat ja lämminhenkiset tavarat viehättävät. Myös taide kiinnostaa mua. (1 arpa)
  Sen myös haluaisin vielä sanoa, että kirjoitat hyvää tekstiä ja sitä on mukava lukea. Myös kuvat on laadukkaita.
  Yhteensä siis 2 arpaa, kiitos.

Kommentointi ei ole käytössä.