Sisustus

10 things about me

Sain haasteen Hannalta kauniista PowderRoom -blogista kertoa 10 asiaa itsestäni.
Tähän haasteeseen tartuin ilomielin ja tässä ne nyt tulevat. Kymmenen kysymystä vastauksineen.

1. Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?

Tämä on mielenkiintoinen aihe, sillä tähän ei ole kovin yksinkertaista selitystä tai mielipidettä omasta näkökulmasta. Pohdin eilen illalla tätä kysymystä ja minulla oli niin tarkat ajatukset aiheesta, mutta yllättäen pääni lyö nyt niin sanotusti tyhjää. Sanottakoon kuitenkin, että elämän tarkoitus on elää ja kuolla. Koittaa nauttia ja elää elämää siinä välissä. Tehdä asioita niin kuin itsestä tuntuu ja jättää oma jälkensä sillä tavalla, kun sen itse kokee. Jokaisella on omanlainen näkemys aiheesta ja tämä edellä mainittukin voidaan tulkita monin tavoin. Minulle se kuitenkin tarkoittaa sitä, että yritän luoda jotain hyvää, mistä tulee iloiselle mielelle. Toisinaan se tarkoittaa niinkin yksinkertaista asiaa kuin hymy, toisinaan hyvää tekoa. Vanhemmaksi tultua kuvioon ovat tulleet tärkeimpänä se oma perhe: mies ja kaksi tytärtä. Ehkäpä voisi tehdä sellaisen loppupäätelmän, että elämän tarkoitus on elää omaa elämää niin kuin parhaaksi näkee.

2. Mikä on mielestäsi suurin virhe, minkä sisustamisessa voi tehdä?

 Tämä on aika mielenkiintoinen kysymys ja sikäli haasteellinen, että pohdin tätä aika pitkään. Mitä virheitä sisustuksessa voi ylipäätään tehdä? Minusta nämä on makukysymyksiä, sillä se mikä on toisen mielestä virhe voi olla toisen mielestä jotain todella upeaa ja kekseliästä. Sanoisin, että virhe olisi ehkä kuunnella liikaa muiden mielipiteitä ja olla välittämättä siitä, mitä itse kotiinsa haluaa. Koska loppupeleissä itse siellä kotona eniten aikaansa viettää ja kulut maksaa. (olettaen, että tässä kysymyksessä oli tarkoitus pohtia juuri oman kodin sisustamista)

3. Mistä ammatista haaveilit lapsena?

No tämä on helppo. Halusin olla pankkivirkailija. Ja kampaaja. Ja hevosten hoitaja. Ballerina. Taikuri. Ja kokki. Viimeisin näistä toteutui ja tuo ensimmäinen toive, opiskelen parhaillaan alaa.

4. Millainen on mielestäsi täydellinen päivä?

Täydellinen päivä alkaa virkeällä ololla ja herkullisella brunssilla. Yhtään ylimääräistä kiloa ei roiku missään ja kaapistani löytyy yllättäen hienot ja täydellisesti istuvat vaatteet. Täydelliseen päivään kuuluu myös iloista yhteiseloa perheen kanssa ja tietenkään lapset eivät kiukuttele (eikä mies) mistään asiasta. Kaikkein parasta on se kiireettömyys ja ajanviete yhdessä, kun kenelläkään ei ole juoksevia menoja tai harrastuksia, vaan saamme istahtaa päivällispöytään kaikessa rauhassa.

5. Jos saisit tavata yhden ihmisen, elävän tai kuolleen, kenet haluaisit tavata?

Haluaisin tavata mummoni ja kertoa hänelle, kuinka olen saanut elämältä monta siunausta ja onnen hetkeä. Tahtoihin kysyä niin monta kysymystä, etten enää itsekään muista kaikkia.

6. Mitä sanoisit tälle henkilölle?

Sanoisin, että niin moni kertomasi elämän viisaus on pitänyt paikkansa, ja niistä olen saanut voimaa ja uskoa.

7. Kolme tärkeintä tavaraasi?

Tämä on hirmu vaikea. En tiedä mille linjalle tässä pitäisi lähteä, mutta yritetään. Tärkein, olisiko puhelin? Se tuntuu ainakin nykyään olevan todella tärkeässä roolissa, kun sinne saa nykyään koko maailman. Eikö ne niin sano?
Toiseksi tärkein on varmaan…kotiavaimet? Koti on minulle the place. Puhelimella voi soittaa miehelle jos on jäänyt avaimet kotiin, mutta toisaalta omat avaimet on tosi tärkeät ja aina avainnauhassa mukana.
Kolmanneksi tärkein on läppäri. Sen ympärillä pyöriikin puoli elämää, sillä opiskelu tapahtuu käytännössä sähköisten reittien kautta ja kaikki dokumentit laaditaan koneella.

8. Voiko makuasioista kiistellä?

Voi, mutta kukaan ei välttämättä voita. Yksi yhdelle, toinen toiselle ja niin edelleen…

9. Minne haluaisit matkustaa?

Tämäkin on paha. Tahtoisin matkustaa niin moneen paikkaan. Sanotaan nyt että New Yorkiin. Se on yksi the matkakohde, mikä tulee ilmeisemmin toteutumaan seuraavaksi.

(Lähde)

10. Mikä ajatus on useimmiten mielessäsi, kun heräät?

Oon nukkunut liian vähän.

Annan haasteen seuraaville blogeille:

Korukoppa Aurinkoisempaa loppuviikkoa toivottaen,

Mia

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Hih, kiitos haasteesta!
  Nyt kyllä iski ramppikuume, sulla oli niin hyvät vastaukset 🙂

  1. Ole hyvä! 🙂 Mukava sitten kuulla, mitä sinulla on mielessä näistä aiheista.

 2. Tätäpä oli kiva lukea! Onnittelut blogiportaalista! 🙂

  1. Kiitos Jenna! Korjaan sen verran, että liityin blogiyhteisöön, blogin osoite siis pysyy jatkossakin samana. 🙂

 3. Poistin tästä kohtaa vahingossa julkaistavan kommentin! Anteeksi kovasti, julkaisen heti uuden kommentin, jos lukija haluaa kommentoida toistamiseen. Pahoittelut!

  1. Taisi olla mun kommentti. 😉

  2. Ikävä kyllä! Yritin kosketusnäytöllä julkaista, mutta oli liian likellä toinen painike ja en pystynyt palauttamaan kommenttia, vaikka sain siinä sähköpostiin ilmoituksen. 🙁
   Oli kuitenkin ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa! 🙂

 4. IHania vastauksia! Hauska että noi mun keksimät kysymykset pyörii nyt eteenpäin kaikissa blogeissa!! 😉

  1. Kiitos Sanna! 🙂 Nämä on niin hyviä kysymyksiä, että miksi sitä suotta uusia keksimään. 😉

Kommentointi ei ole käytössä.