Sisustus

23. luukku: Joulukoti

Kahdeskymmenes luukku avautuu aamutuimaan ja paljastaa teille kuvin joulukotiamme.
Aivan täydessä loistossaan ei koti vielä ole, kun ei tuo migreeni niin kepoisesti mennytkään ohitse.
Tänään on kuitenkin vielä viimeisten askareiden aika ja illalla rauhoitutaan joulun viettoon.

Intouduin olosta huolimatta hiukan tuunailemaan muutamaa saviruukkua. Sopivia ei oikein ole löytynyt, mutta muistinpa jostain blogissa nähneeni liitutaulumaalilla maalatut ruukut. Meille ei tullut mustia, mutta hopeiset ruukut.

Nämä voi olla jonkun mielestä so last season, mutta minusta kauniit ja hyvin jouluiset pianon päällä olevassa ”asetelmassa”. Maalia kun sattui olemaan jo valmiiksi, niin hinta ei paljon kirpaissut kun ruukut suihkautin.
Tontut tuppaavat vaeltelemaan pitkin kotia, ja eihän näitä malta olla kuvailematta. Poseeraavat joka kerta yhtä suloisesti, isä ja äiti vieri vieressä. <3

Herkut alkavat olla asemissaan, tosin täydennystä täytyy huomenna tehdä. On sen verran odoteltu joulua suklaiden osalta, että vaikea olla joutumatta kiusaukseen.

Joululaatikosta löytyi myös Pentikin lasimaljakkoon metallinen osa, mihin voi laittaa tuikun. Näin se toimii lyhtynä. Tämäkin on ollut kadoksissa pitkään ja nyt se viimein löytyi, kun etsin oikeasta paikasta.
Mies sai valita tällä kertaa joulukukat saarekkeelle. Ainoat vaatimukset oli, että väri pitää olla valkoinen ja varret pitkät. Minusta saarekkeeseen sopii parhaiten pitkät kimput sekä asetelmat. Suunnitelmissa oli ehkä toisenlaiset kukat, mutta nämäkin käyvät hyvin oksien kanssa. On mukavaa, että mieskin osallistuu somistukseen. <3

Yksi yö jouluun. Joko sinä olet jouluisissa tunnelmissa?
Iloista aaton aattoa!
Mia

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Ihanan raikas ja valkoinen joulu. Musta noi ruukut sopivat kyllä juuri teidän kotiin. Joulutunnelma on jo täälläkin. Ulkona kimaltaa lumi ja tunnelma on ihanan rauhallinen =)

 2. Kauniilta näyttää teidän joulukodissa! <3 Toivottavasti migreeni on nyt ohi ja voitte nauttia ihanasta joulutunnelmasta perheen kesken! <3

 3. Oikein kauniilta ja tunnelmalliselta näyttää joulu kotinne ♥ Niin ihanan lähellä tämä vuoden ihanin juhla ♥

  Me on vietetty tämä viikonloppu mökillä, ihanissa talvisissa tunnelmissa ja tärkeän asian merkeissä 🙂 Tästä on hyvä jatkaa joulua kohden ♥

  Ihanaa neljättä adventtia! ♥

 4. ihana joulukoti. Mukavaa joulunaikaa sinnekkin.

 5. Kaunista teillä tosiaan on 🙂 Hyvää joulua sinne!

 6. Valtavan ihana joulukoti <3 <3
  Ihanaa joulunaikaa Mialle <3

 7. Kaunis joulukoti :). Täällä tautikumppani, joka painiskeli aamulla myös migreenin kanssa, mutta Sumatriptan auttoi. Hyvää joulua sinulle!

 8. Kauniin jouluisalta teidän koti näyttää, ja ihana kuusikin!
  Hyvää Joulua teille! ♥

 9. Niin kaunis ihana hempeä joulukoti teillä <3

  Ihanaa joulun aikaa 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.