Sisustus

Aakkoset – juliste

Meidän lapset ovat olleet kiinnostuneita kirjaimista jo pitkään, vaikka ikää nuoremmalla vasta neljä vuotta. Tämä kaunis juliste on uusin sisustusjuttu lastenhuoneeseen. Tytöt innostuivat heti tavaamaan kirjaimia – tavuja ollaan opeteltu jo jonkin aikaa.
Tytöillä on huoneessa skandinaavinen linja. Rakastan tuota vanhaa tiikkilipastoa, minkä onnistuin saamaan itselleni. Ikean PS-kaappi (pieni) tuli myös takaisin kellarista. Siinä on arkistoitu papereita, mutta nyt päätettiin hoitaa paperit sähköiseen muotoon ja vapauttaa kaappi toiseen käyttöön.

Huoneessa on nyt kaunis ja rauhallinen tunnelma. Vaikka suuri osa tavaroista on jemmassa, niin tytöt ovat olleet ihastuksissaan huoneesta. Barbit, ponit, pikkuprinsessat, pelit ja kirjat mahtuvat hyvin ja leikit sujuvat. Nukkeleikit ovat myös sängynaluslaatikoissa, joten tekeminen ei lopu kesken. Askartelujuttuja ollaan karsittu, mutta muutama puuhakirja on lipastossa. Seuraavaan kotiin pitäisikin miettiä jotain koulupöytää, mutta se on sitten syksyn juttu.

Saatat myös pitää...

9 kommentti

 1. Onnea uuteen kotiin, hyvältä näyttää 🙂

  1. Kiitos Katja ja kiva kuulla. 🙂

 2. Onpa kiva tuo aakkosjuliste:)!

  1. Niin on, tykkään tosi paljon ja sopii meille tyyliltään niin hyvin. Vähän "vanhaa" ja rouheutta. 🙂

 3. Ihanan seesteinen ja rauhallinen tunnelma sekä värit lastenhuoneessa. <3
  Tuo julistetaulu on kiva, kun kirjaimet on tehty niinkuin puisiinpalikoihin, jos ymmärrät mitä tarkoitan. 😉
  Tuli heti mieleen ne vanhat lasten kirjain puupalikatkuutiot joita ainakin joskus 80-luvulla oli. Joista pystyi kasaamaan vaikka tornin.

  1. Kiitos Minttu. <3
   Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, se on yksi mihin itsekin ihastuin. Juuri näitä vanhoja palikoita olen yrittänyt meille metsästää, mutta taitavat lapset kasvaa jo sen iän ohitse.

  1. Kiitos JohallaL!

 4. Aina niin ihanaa tuo sisustuskädenjälkesi..raikasta, rauhallista, tyylikästä!

Kommentointi ei ole käytössä.