Sisustus

Adventtikynttilät

Ensimmäinen adventti on käsillä ja marraskuu lähenee loppuaan. Aivan uskomatonta, että jouluun on alle kuukausi aikaa! Päätin laittaa adventtikynttilät tänäkin vuonna yksinkertaisesti esille – mustavalkoista teemaa noudattaen Annon pieniin raitakuppeihin. Sammalta meillä on ollut vuosittain ja nykyään sitä kasvaa myös omalla pihalla. 
Tänään tehtiin katsaus tämän vuoden joulusuunnitelmiin. Vietämme pyhät kotona oman perheen kesken ja haluan miettiä ruokailut kunnolla alusta loppuun, että tietää mitä valmistaa ja milloin. Meille on tulossa gluteeniton joulu ja näillä pohdinnoilla perinteistä joulupöytää ei meille tule. Juhlalliset ateriat mietin tarkkaan, mutta kiireeltä ja stressiltä haluan välttyä – hyvä suunnittelu auttaa tässä. Joululahjoista on ollut paljon ajatuksia ja taidanpa koostaa niistäkin postauksen tai pari perinteiseen tapaan. Mitähän pukinkonttiin tänä vuonna tipahtaa?
Meillä on parhaillaan piparkakkutalon teko meneillään ja pienet apulaiset olivat ihmeissään, kun kerroin ettei taloa syödä tänään. Hauskoja hetkiä lasten kanssa, joulun tunnelma alkaa olla pian meilläkin kohdillaan.
Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita!

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Ihana adventtikynttelikkö, niin raikas! Hyvää ensimmäisen adventin-iltaa! <3

  1. Kiitos Marita! Yksinkertainen ja raikas sopii hyvin. 🙂

 2. Kauniit adventtikynttilät, ihanaa joulunaikaa! <3

  1. Kiitos Jenni ja samoin sinulle! <3

 3. Sinulla on aina niin raikkaita kuvia <3 Onko sinulla apuvalo käytössä vai miten saat näin tarkkoja ja valoisia kuvia?

  1. Kiitos S <3 Säädän kameran aina ennen kuvaamista ja tähän olen hankkinut pari hyvää kirjaa, toinen Canonin ja toinen järkkärikoulu. Sopii hyvin tällaiselle amatöörikuvaajalle ja hyvät vinkit erilaisiin kuvausolosuhteisiin. Yritän aina hyödyntää päivänvaloa, mikä on suoranainen haaste tässä vaiheessa vuotta. Lisää valoisuutta saa säätämällä valkotasapainoa ja sommittelu (kontrasti) vaikuttaa myös. Toivottavasti tästä oli jotain vinkkiä tai apua! 🙂

 4. Voin tuoksuttaa piparitalon tuoksut tänne asti! Kulostaa täydelliseltä adventtitouhulta!

  1. Kiitos Minttu, piparkakut tuovat kyllä joulun tunnun. Katsotaan saisiko talosta jopa kuvia tänne blogiin asti. 🙂

 5. Kauniit kynttilät! Nuo Annon kupit olisivat olleet kyllä hyvät meilläkin, harmi vain kun juuri myin ne pois 🙂

  1. Kiitos Jossu! No voi harmi, jotain muuta tilalle. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.