Sisustus

ALL BLACK AND WHITE | KAAPITON OLOHUONE

Alkuviikon siivouspuuskassani korjasin vanhan kaapin varastoon, koska nyt siellä on (tai oli) tilaa. Kiitos miehen ahkeran uurastuksen. On hyvin tavanomaista, että jos olen yksin lasten kanssa kotona ja mies on viettämässä omaa aikaa, niin saan päähäni aloittaa jonkinlaisen järjestelyn. Viimeaikoina meillä on riittänyt puuhaa, joten oli hyvä jatkaa olohuoneen parissa. Vanha kaappi oli olohuoneessa tyhjillään (kiitos bestån järjestelyn) ja ajattelin, että tyhjän kalusteen voisi raijata pois ilman käyttötarkoitusta. Meillä on noin viiden neliön suuruinen sisävarasto, johon saa hyvin tavaraa säilöön. Voitte uskoa, että sinne sullottiinkin kaikenlaista vuosi sitten ja nyt näitä roippeita käydään sitten lävitse ja yritetään noudattaa järkisyitä tavaroiden kanssa.

Ruokailutila on nyt tosi vaalea ja tumma pöytä toisi siihen kiintopisteen. Toisaalta olen miettinyt myös muutamaa mustaa taulukehystä, jotka notkuvat tuolla pianon kupeessa valokuvia odottaen. Yksi vaihtoehto on myös iso musta peili, joka toimisi katseenvangitsijana. Nyt tunnelmaa täytyi kuitenkin saada vähän pehmennettyä ja uusi matto toimii tässä passelisti! Toin myös yhden lyhdyn tunnelmaa tuomaan.

Olohuone on nyt hyvin erituntuinen, vaikka vain yksi kaluste lähti pois. Vanha kaappi on nyt varastossa ja mietitään mitä sille tehdään. Ei raaskiki myydä vielä, mutta jos se tuntuu jäävän todella ilman käyttöä niin sittenhän se lähtee. Katsotaan nyt kuitenkin hetki, ennen päätöstä. Olohuoneen tilantuntu on kasvanut paljon ja ilme muuttui hyvin mustavalkoiseksi. Piano ei näy näissä kuvissa, mutta se tuo paljon luonnetta tilaan ja sopii meille nyt ehkä paremmin kuin ennen. 
Näissä fiiliksissä alan valmistautua viikonloppua varten. Odotan huomista blogitapahtumaa ja blogituttujen tapaamista! Illalla meillä on halloweenin viettoa kotosalla lasten kanssa ja minulla on tuolla kurpitsat odottamassa. Niistä pitäisi tehdä lyhtyä ja piirasta ja vaikka mitä! En taida osata, mutta eiköhän tuosta lyhdyn teosta tule ainakin hauskaa. Taskulamput ja asut on jo iltaa varten hallussa.
Toivottelenkin kaikille oikein hurjaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Niin kaunista!

  Toivottavasti nähdään huomenna 🙂

  1. Kiitos Jossu! 🙂 Juu, toivottavasti nähdään huomenna tapahtumassa.

 2. Aivan ihanan näköistä ja niin kauniin vaaleaa 🙂

  1. Kiitos S! <3 Vaaleus on oikein miellyttävä omaankin silmään.

 3. Ihanan valkoista ja rauhallisen näköistä <3

 4. Niin kaunista! <3

  Mä oon ihan hurahtanut instaan. En tiedä seuraatko mua sielä? Laitan sinne sisustuskuvia myös.

 5. Niin raikasta ja vaaleaa! Kaunis koti <3

Kommentointi ei ole käytössä.