Sisustus

Arjen kaunistajia

Kevät innostaa pöllyttämään taas vaatekaappia (heh, olematonta tällä hetkellä, if you know what I mean..). Pakko myöntää, että sorrun myös ostamaan uusia vaatteita jokaikinen kevät. Ja kesä. Ja sesongin mukaan. Mitä näihin hankintoihin tulee, niin ne on tarkkaan harkittuja tai hetkellistä nautintoa jokaista euroa myöten. Ristiriitaista, mutta ainakin yritän pohtia tarkemmin hankintoja, kuin ostaa kaikenlaista summanmutikassa. Käytän hillitysti värejä, mutta nyt en voinut vastustaa tätä herkullisen vihreää paitaa. Olen kuolannut väriä vaikka missä ja nyt päätin miehen innostamana ostaa jotain värikästä myös itselleni. Sopii aika kivasti farkun kanssa.

 Erityisen suurta nautintoa tuottaa kynsilakat, joita pyrin ostamaan harvemmin kuin kuukausittain. Uusin innostuksen kohde on hiuskorut ja erilaiset nipsit, joilla saa tylsästäkin kampauksesta nätin näköisen. Ei vaadi sen suurempaa osaamista, paitsi kykyä valita itselle sopivimmat kaunistajat monien kymmenien joukosta.

Jos tästä nyt jaksaisi siirtyä kalusteiden järjestelyyn. Makuuhuoneeseen täytyy saada tilaa vaatekapistoa varten eli sieltä tulee olohuoneeseen lipasto. Jännäksi menee, täytyykö jotain myydä? Vielä on kolmijalka myynnissä, jos joku olisi kiinnostunut.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Hei muru mulla on näkö taas huonontunut enkö pysty kunnolla kirjoittaa. Leikkaus edessä.
  Kiitos ihanasta lahjasta. Paketitioli auki, kun sen sain, toivottavastikaikki oli mukava?

  1. No voi harmin paikka, kovasti tsemppiä uuteen operaatioon! <3
   Voi harmi myös paketin kanssa, toivottavasti siellä oli kaikki sillä postin henkilö pakkasi ja sulki sen minusta hyvin. Otitko kuvaa?

 2. Ihania kaunistajia, tykkään!

  1. Kiva kuulla. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.