Sisustus

Arjen keskellä

Päivät menee hirmu nopeaan tahtiin ja tuntuu, etten juuri muuta ehdi kuin käydä töissä, hakea lapset ja olla kotona hetken vain. Arki on tosissaan hektistä nyt, kun työstän samaan aikaan erästä koulutyötä, mikä on viimeinen ennen opinnäytetyön tekoa. Työharjoitteluni loppuu kahden viikon päästä ja sitten olen omillani. Palkka ei enää sitten juokse, eli täytyy kursia kokoon opinnot ja suorittaa viimeinen puristus eli opinnäytetyö ja siihen liittyvä tieteellinen tutkimus. Meillä on kotona koko ajan ihan samannäköistä, eli ei ole olohuoneessa tai kotona tapahtunut mitään. Otin nyt kuvia (nämäkin otetttu vissiin jo viikko sitten?) tähän, kun päivät on olleet niin valoisia.

Iittalan Meno-kassi on ollut kovassa käytössä ja mietin jo toisen hankkimista. Tämä vaikuttaa hyvin laadukkaalta ja vankalta teolta, eli kestäisi varmaan enemminkin painoa. Mietittiin miehen kanssa nimittäin, että menisikö tästä L-koko kauppakassina, kun olen lukenut jostain blogista tällaisen vinkin. Itseasiassa taisi olla jopa jossain Iittalan omassa mainonnassa maininta ellen väärin muista? 
Olen muuten nyt innostunut taas käsitöistä, kun kevät taas koittaa. Koko talvi on ollut sellaista horrosta flunssan/töiden/koulun/kaiken muun keskellä, etten ole ehtinyt kuin jotain ihan pientä tehdä. Nyt olen täydentänyt kangas-, tarvike-, lanka- ja kaavavarastoani hurjasti! Olen intoutunut kokeilemaan kaikenlaista kivaa trikoosta, kun niistä on ollut kivoja kuoseja saatavilla. Vielä ei kyllä ollut liikaa valikoimaa, joten hauskoista löydöydöistä (nettikaupat) saa vinkkailla tänne vapaasti!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

  1. Metsolan verkkokaupassa oli muutamista kivoista kankaista hyvät alennukset,jos ompelee lapsille😊Metsolan kaupassa on myös alelaari,josta saattaa bongata alehinnalla kankaita.varmaan myös heidän jälleenmyyjillä löytyy myös!itse ihastuin tähän siksak-kuosiin sekä apilakuosiin.

    http://www.madeinkoti.blogspot.fi

    1. Kiitos Aikku vinkistä! Täytyypä käydä kurkkailemassa, mitä siellä on vielä jäljellä. 🙂

  2. Voimia hektiseen arkeen! Kiirettä tuntuu kaikilla kovasti olevan, yritetään jaksaa <3

Kommentointi ei ole käytössä.