Sisustus

Arki

Arkea, juhlaa, kiirettä, hiljaisuutta, menoja ja tapaamisia – tämäkin viikko on hujahtanut aivan silmissä. Bloggailuun on nykyään vähänlaisesti aikaa, joten olen alkanut taas suosia kollaaseja. Innostuin kuvakollaaseista kun suunnittelin meidän häitä ja tykkään edelleen. En tiedä tuliko kovin fiksusti valittua kuvat, mutta siinäpä näitä menneeltä viikolta. 
Sain opinnäytetyöni valmiiksi ja jos kaikki menee nyt nappiin, niin valmistun 2,5 viikon päästä. Aivan mieletön tunne ja jostain syystä elämä tuntuu nyt menevän sykäyksin eteenpäin. Yksi ovi sulkeutuu, mutta toivottavasti monta uutta aukeaa. Olen etsinyt itselleni työpaikkaa jo kevään ja varmaan nyt pitäisi aktivoitua oikein kunnolla. Tuntuu, että paikan saaminen on kiven alla ja vaikka koulutusta löytyy ja kompetensseja moneenkin työhön, niin ei se vaan ole niin helppoa. Toisaalta en nyt hirveästi pidä kiirettä, sillä ihan mukavaa olisi viettää hetki aikaa kotona tyttöjen kanssa niin ettei ole koko ajan jokin projekti koululle kesken. Elämä on ollut kuin kasa palapelejä, joiden palasia olen yrittänyt hallita ja nyt tuntuu, että yksi niistä palapeleistä on tullut valmiiksi. Se koulu nimittäin. Pari palaa taitaa enää uupua.
Nyt kun koulujutut alkavat olla kohta takanapäin, niin olen miettinyt tulevaa kesää ja syksyä. Tyttöjen synttärit lähestyvät ja miehen kesäloma. Tilasinkin S:n synttäreille vähän lisää tarvikkeita. Näitä kuvassa olevia vaaleanpunaisia lautasia meillä on ollut jo kolmena vuotena ja en osannut muutakaan valita. Rehellisesti sanottuna ajattelin jättää teeman tänä vuonna välistä ja keskittyä vain somistamaan nätin ja tyttömäisen juhlan. Tarjottavia olen miettinyt sitäkin enemmän ja on ihan hyvä fiilis juhlien suhteen. A:n synttäreille taas on tulossa teema ja se on yllätys yllätys Frozen, jäänsinisellä ja mintun värisellä somistuksella. Viitan olen jo ommellut (naamiaisiin) ja neiti oli hyvin huolissaan, kykenenkö hankkimaan oikeanlaista mekkoa. Onneksi on nuo pikkusiskon synttärit välissä, niin ehdimme suunnitella hänen synttärit sitten loppukesästä.
Muuten arki on ollut kotikeskeistä. Säistä (ja narinasta) huolimatta olemme ulkoilleet ja nauttineet raittiista ilmasta. Tähän bloggailuun en ole ehtinyt panostaa niin paljoa, kuin tahtoisi. Ehkä siihenkin on luvassa muutos, kenties? Sisustusjutut ovat toistaiseksi jäässä, katsotaan tuleeko tässä hankittua jotain tarpeellista. Ainakin yhdet valot ovat kieppuneet mielessä pitkään ja niiden hankintaa varten olen myynyt kahdet valosarjat! (selvästi havaittavissa itsehillintää hankintojen..)
Iloista viikonloppua!

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Kaunist arkea. Sääkin on vain pukeutumiskysymys. Ja sitäpaitsi ilma on happirikasta sateella 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.