Sisustus

Arvonnan voittaja ja onneton rai

Ihan ensi alkuun lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Sain paljon hyviä näkökulmia ja kiinnostavia mielipiteitä teiltä. Tein tätä postausta kahvikupin ääressä ja luin kommenttinne moneen kertaan. Hymyilin useassa kohdassa, sillä olette todella panostaneet kommentteihinne. Arvostan tällaista suuresti ja yritän palata pian vastailemaan kommentteihinne. Oli ilo lukea teidän ajatuksianne ja mietteitä valokuvista ja kuvaamisesta yleensä. Aihe herättää paljon ajatuksia ja oli mukava huomata, että moni teistä tykkää kuvaamisesta ja ihan arkisissakin tilanteissa kuvataan paljon. Mikäs sen kätevämpää, kun lähes jokaisella on älypuhelin ja siinä kamera. Nykyään kamerat ovat melko laadukkaitakin älypuhelimissa ja olemassa on monia sovelluksia, joilla voi tehdä kollaaseja ja muokata kuvia. Kuulun tähän ryhmään itsekin! Blogiini on päätynyt vain muutama puhelimella otettu kuva, mutta kesän tullen voisin kokeilla tätä enemmänkin. 
Ja sitten siihen voittajaan.
Arvonnassa onni suosi tällä kertaa nimimerkkiä Galadriel, paljon onnea! Laitan sinulle paketin postiin, kun saan yhteystietosi. Onnittelut!
Kuvaamisen lomassa olen odotellut kovasti, että meidän laittamat pääsiäisruohot olisivat kasvaneet, mutta tänä vuonna aikaisessa oleminen ei taannut kunnon satoa. Olin nimittäin laittanut rait pieniin mustiin yrttikippoihin ajatuksena laittaa ne pikkuruukkuihin. Aika snadit niistä tuli. Kissanruohot olin laittanut vähän isompiin ruukkuihin ajatuksena saada niistä näyttävät asetelmat pääsiäispöytään. Niistä ei sitten tullut mitään. Kahdessa isossa ruukussa sojottaa yhteensä kymmenkunta piitkää ruohonvartta. Pituutta ja vahvuutta löytyy, mutta yksilöitä ei. Aika kehnot asetelmat tänä vuonna…Koska tuo ruoho tuntuu olevan meille niin tärkeä, niin taidan kipaista huomenna kauppaan ja hakea komeammat istutukset kukkakauppiaalta. Saisikohan niitä suurista marketeista, kuten Prismasta tai Cittarista?
Jostain syystä mulla on pakkomielle näistä Pentikin pääsiäismunista ja se pakkomielle on ne raidalliset pikkumunat. Vastaavat kuin nämä herkulliset pastellisävyiset! Pentikin pääsiäisjuttuja meillä onkin aika paljon, täytyy laittaa varmaan kattauskuvia loppuviikosta. 
Partsilla paistaa taas ja lämpöäkin on luvattu! Torstaina taidan suunnata kukka- ja puuostoksille! Pääsiäisen tienoilla voisi ollakin jo parvekepostausta luvassa.

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Sinulla on kyllä kauniita kuvia aina. Huomaa, että olet perehtynyt valokuvaamiseen. 🙂
  Mukavaa viikkoa ja aurinkoisia päiviä!

  1. Kiitos paljon Minttu kommentistasi! Aika pitkään on tullut kuvattua, joten kiva että tunnelma välittyy myös ruudun toiselle puolelle.
   Aurinkoista viikkoa sinulle!

 2. Samaa mieltä, Sinulla on aivan mahtavat kuvat aina! Paljon onnea voittajalle ja kerrohan jos jossain myydään ihan rairuohoa valmiina?
  Olen nähnyt kukkakaupoissa ohrasta kylvettyjä, kasvihuoneessa kasvatettuja ruohoja 🙂

  1. Kiitos paljon T uisku! Ihanasti kirjoitettu.
   En valitettavasti onnistunut löytämään rairuohoa, oli myyty kaikki ohrat ainakin loppuun. Aikaisempina vuosina on ollut rairuohoa sekä ohraa. Harmi! Taitaa olla meillä tänä vuonna vaan kukkasia.

Kommentointi ei ole käytössä.