Sisustus

Arvonnan voittaja

Ilahduttavaa huomata, miten moni miettii aivan samoja asioita kuin itse. Energian säästäminen on ollut eräänlainen selkärankaan iskostunut juttu jo lapsesta saakka, joten kaikkea ei osaa edes ajatella ääneen. Erityisen mukava oli lukea, miten moni miettii aika reippaastikin näitä asioita. Se on tärkeää! Pienillä asioilla pääsee hyvin alkuun ja niistä muodostuu tapoja ennen kuin huomaakaan. Isot sähkösyöpöt ovat tärkeä tiedostaa, jotta niiden käyttöä voi miettiä. Silti elämänlaadusta ei pitäisi tinkiä liikaa, eli kaikkea kohtuudella. On vaikeaa määritellä, mikä on kohtuutta, sillä tottumuksemme ja tapamme vaihtelevat niin paljon. Se, mikä yhdelle on normaalia, voi olla minulle liikaa. Esimerkiksi saunassa käynti voi olla viikottainen asia, moni saattaa haluta löylyttelemään useammankin kerran viikossa. Näitä helppoja säästövinkkejä on paljon ja säästöä voi syntyä jo suunnitelmallisuudellakin.
Lämpimät kiitokset kaikille keskusteluun osallistuneille! Kommentteja voi toki edelleenkin jättää ja vastaan kaikkiin kommentteihin! Arvonta on kuitenkin jo suoritettu, joten huomaathan ettei se ole enää voimassa.
Onnetar suosi tällä kertaa Marja-Liisaa kommentilla: ”Pienet teot arjessa, kuten saunan lämmitys sopivan aikaa ja uunissa kerralla useampaa ruokaa & leipomukset samalla lämmityksellä. Ilmalämpöpumppu on ollut lämmityksen kannalta hieno juttu.” Lämpimät onnittelut, olet voittanut La case de Cousin Paul – sisustusvalosarjan haluamallasi värillä! Olen sinuun pian yhteydessä.
Nyt toivottelen kaikille hyvää viikon alkua! Pakkanen paukkuu täällä etelässä, lumesta ei ole harmi vaan tietoakaan.

Saatat myös pitää...