Sisustus

Asuideoita lasten juhlasesonkiin

Pikkuhiljaa alkaa kalenterit täyttyä sesongin menoista ja juhlista. Kaupoihin on ilmestynyt ennätysmäärä upeita mekkoja, hameita ja muita juhla-asuja. Erityisesti Lindexin, KappAhlin ja H&M:n valikoimista löytyy runsaasti valinnanvaraa ja kyllä, meidänkin tytöt ovat hurmaantuneet tästä kauneuden paljoudesta. Kulta tuntuu oleva the juttu tänä vuonna ja valkoisen rinnalla se näyttää upealta. Punaista meillä on maltillisesti ja mustaa sitäkin enemmän. Pikkusisko peri isosiskolta kuvan punaisen tyllihameen (Lindex) ja voi sitä surun määrää, kun hame ei isosiskolle enää mahtunut. 
Pienten tyttöjen asut täydentyvät suloisilla pikkulaukuilla ja näteillä hiuspompuloilla, joita koristavat helmet ja muut koristeet. Juhlakenkiä löytyy myös hyvin monesta liikkeestä ja ne antavat loppusilauksen juhlatyyliin. Meilläkin on tänä vuonna useammat kekkerit ja tuntuu mukavalta päästä nauttimaan lasten esityksistä harrastusten päättäjäisiin – päiväkotia ja koulua unohtamatta.
”Perinteisistä jouluväreistä” poiketen myös pastellisävyjen ystäville löytyy ainakin Lindexistä monta kaunista mekkoa ja hametta. Meille meinasi tulla valinnanvaikeus, sillä sävyjä ja malleja oli joka lähtöön ja siinä ei oikein äiti tai tytär tiennyt, mitä ostaisi. Tiedän kuitenkin aika hyvin, mitkä värit sopivat tytöille joten voitiin heti jättää jotain pois laskuista. Juhlakengät olivat kuitenkin ehkä tärkein ostos, sillä niistä loppuu aina hyvin pian koot. Isosiskolle hankitaan vielä pikkulaukku ja sitten pitäisi olla kaikki kasassa! 

Saatat myös pitää...