Sisustus

Auringon pilkahduksia

Aika on vierähtänyt tosi nopeasti ja viikko on puolessa välissä! Koulujutut eivät ole kummoisesti edenneet, mutta vähän kuitenkin. Nyt olisi kova hinku päästä aloittamaan tutkimustyö! 
Meillä oli eilen sairastelupäivä ja parin tunnin päästä jäädäänkin lomalle! Tytöt odottaa paljon yhteisiä pelihetkiä ja yksi kiva lautapeli saatiinkin joululahjaksi. Pari uutta Disneyn leffaakin odottelee tuolla, Netflixissä on vaihtunut vähän tarjonta ja on taas uutta katsottavaa. Tähkäpää on edelleen suosikki, mutta uusin ihastus on Frozen, mikä käytiin A:n kanssa katsomassa kahdestaan viikonloppuna. Voi kun se tulisi pian kauppoihin! 
Kuvailin eilen kotia, kun oli niin aurinkoinen ilma ja kulta kimmelsi joka nurkassa. Nyt on enää niin vähän lunta, että kevät tuntuu jo olevan takapihalla. Aamulla oksat olivat kauniissa huurussa, mutta auringonvalo suuntaa katseet jo kevääseen ja saapuvaan kesään. On niin energinen olo, kun aurinko paistaa!

Oli ihan pakko kaivaa myös keväisiä värejä esille…Turkoosi tuo kesän tunnun ja muistuttaa merestä ja lämpimästä, suolaisesta merituulesta…

Vähän oli juhlanhumuakin, sillä mies vietti syntymäpäiviä tällä viikolla. Leivoin sankarin toiveiden mukaan suklaista mudcakea. Herkut on pannassa, mutta juhlahetkinä saa nauttia!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihania keväisiä kuvia! <3

    1. Kiitos Sanna <3 Huomenna se alkaa, nimittäin mun mittapuun mukaan kevään ensimmäinen päivä. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.