Sisustus

Aurinkoinen pakkaspäivä

Mikäpä olisi parempi aloitus viikolle kuin aurinkoinen pakkasaamu? Vielä kun olisi satanut pieni (tai suurempikin) kerros lunta, mutta kaikkeahan ei voi saada. Sateiden keskelle on kuitenkin piristävää saada pilkahdus auringosta. Valoisuus tekee ihmeitä ja aamuväsymyskin on väistyvää sorttia auringonpaisteen keskellä.
Säiden viilennettyä otin laatikoista esiin talven suosikkejani, kuten tämän kaulaa lämmittävän tekoturkin. Ostin aikaisessa vaiheessa syksyä myös karvaliivin, mikä on käytössä aika ajoin. 

Käytän enimmäkseen valkoisia/mustia paitoja, joihin on helppo yhdistää erivärisiä jakkuja tai asusteita. Ainoa miinus tässä liivissä on paksuus, jonka takia se ei takin alla ole kovin mieluisa pitää.
Huonekuusi viihtyy valoisassa makkarissa. Siirsin sen nurkasta keskemmälle, kun tuntui patteri korventavan latvuksia. Lapset odottavat kovasti omaa kuusta jo huoneeseensa. Ehkäpä joulukuun puolella hankitaan heillekin oma kuusi. Ensimmäinen joulu tässä kodissa ja pikkuhiljaa alkaa se into tarttua kaikkiin. Lastenhuoneessa onkin sitten ihan omanlaisensa joulutunnelma, kun annan heille vapaat kädet. Hempeää ja vaaleanpunaista, pastellisävyjä. Saa nähdä mitä tyttäret keksivät.
Mukavaa viikkoa!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Ihania karvoja!! Meillä kanssa odotetaan kuusta, mutta en ihan vielä jaksa ottaa sitä esille 🙂

  Kivaa viikonalkua.

  1. Kiitos S <3 Juu, kuusi on ollut ajatuksissa ja tuntuu että itse olen tänä vuonna jarruttelija. 😉 Saas nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan! Ihanaa viikonloppua sinne!

 2. Heips aurinkoinen, kauniita pakkaspäivän vaatteita. Sopivan pörröisiä ja pehmoisia, ja tyylikkäitä! Oletkos muistanut käydä osallistumassa arvontaan blogissani? Joulun tunnelmaa tuomaan sopisi teillekin ferm livingin kupit!

  1. Kiitos Minttu! Hei kiva kun kävit vihjaamassa arvonnasta, huomasin ja pakkohan noin kivaan arvontaan oli ottaa osaa. Olisivat kyllä meille ihan täydelliset! Hyvää viikonloppua!

 3. Laitoin sulle instassa yvtä, kun en voi vastata sähköpostiin. 🙂

  1. Moikka ja anteeksi etten ole vielä ehtinyt vastata – yritän piakkoin viikonlopun aikana laittaa sulle viestiä. <3

 4. Ihanan pehmeitä asusteita <3 Itselle ei kuusta oikein mahdu, mutta aattelin pihakuusesta käydä nappaamassa muutaman oksan maljakkoon, lähempänä Joulua. 🙂

  1. Kiitos Suffeliini <3 Oksatkin ovat tunnelmallisia ja tuovat kivaa fiilistä. Pihapuuhunhan voi myös laittaa jotain koristetta. Mukavaa viikonloppua!

Kommentointi ei ole käytössä.