Sisustus

AUTUMN INSPIRATION

Syksyinen ilma tuntuu luissa ja ytimissä. Iltaisin tekee mieli sujauttaa jalat pehmoisiin pörrötossuihin ja oleskella ihan vaan rennosti mustassa oloasussa. Lokakuu on otollista aikaa himmailla kotona ja fiilistellä kaikessa rauhassa kynttilöiden äärellä. Tuikkujen loistaessa ja lihapadan poristessa uunissa innostun usein pohtimaan monenlaisia asioita. Joskus on kiva miettiä vain pintaliitoa eli mitä ruokia valitsen tänä vuonna pikkujouluihin. Toisinaan pohdin syvällisempiä aiheita parannan maailmaa omalla sohvalla. Elämä on tässä ja nyt. Osaisipa elää hetkessä.
Syysanalyysini mukaan murretut sävyt pitävät pintansa. Kotoisuus, lämmin tunnelma ja skandinaavisuus ovat avainsanoja. Mustavalkoista linjaa rikotaan heleän hiekan sävyillä ja viherkasvien suosio näkyy monissa kodeissa. Pikkuhiljaa myös sesonkivalot alkavat tuoda tunnelmaa pimeän vuodenajan vallitessa ja ensimmäiset pihavalot kehystävät jo lehtikasoilla täyttyneitä pihoja. Joko sinä olet ottanut kauneimman lyhtysi esiin ja hankkinut suloisen viherkasvin?
Instagram
Syksyinen inspiraatio näyttäytyy kollaasin muodossa myös meillä kotona. Lyhtyjä, kasveja, kuumaa juomaa ja pehmoisia vilttejä. Niistä on rento syysilta tehty.
Tunnelmallista iltaa sinulle!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihana kollaasi ja kauniita kuvia. <3 Mukavia syyspäiviä!

    1. Kiitos Jenni! Samoin sinne. <3

Kommentointi ei ole käytössä.