Sisustus

AUTUMN SHADES

Syksyiset säät ja kellastuneet lehdet ovat vallanneet kaupungin kadut. Punaista, keltaista, vihreää ja oranssin sävyjä on joka paikassa ja olen pysähtynyt lukuisia kertoja ihastelemaan luonnonkauneutta. En erityisemmin piittaa pimeästä, märästä ja lehtimoskaksi liiskantuneista kaduista, mutta nautin suunnattomasti vuodenaikojen vaihtelusta. Syksy inspiroi keskittymään sisätiloihin etenkin iltaisin, jolloin tekee mieli sytytellä kynttilöitä lyhtyihin, pieniä tuikkuja sinne tänne ja kääriytyä muhkea viltin sisään. Viluisena päivänä tekee mieli lämmittää sauna ja nauttia rauhallisesta musiikista omien rakkaiden kanssa. Kodin tunnelma on nyt hyvin mustavalkoinen, lämpöä tuo lyhdyt ja muutamat puiset tai kullansävyiset yksityiskohdat. Piakkoin täytyy ottaa myös taljat esille.
Tauluseinän kohtalo on ollut hyvin onneton jo pitkään. Tähän seinustalle pianon viereen olisi tarkoitus laittaa kehyksiä jonkinlainen rykelmä. Nurkkausta on ollut haastava sisustaa mieleiseksi ja nyt kun tunnelma pianon päällä on vuosien taistelun jälkeen oikea, päätin koristaa koko komeutta tauluilla. Desenion New York – juliste on tulossa siihen ja aiheena onkin kaupungit. Muita tauluja ei vielä ole hankittu, sillä meille on tulossa jotain uniikkia.
Tauluseinälle on tulossa ainakin tämä kaunis mustavalkoinen valokuva, mikä on otettu Helsingissä. Rakastan klassista tyyliä ja tällaisia vanhoja rautaisia yksityiskohtia porteissa, aidoissa ja rakennuksissa. Omien valokuvien lisäksi Desenion valikoimissa olisi ainakin pari kivaa julistetta, mitkä tekisi mieli tilata. Harmikseni en löytänyt Lontoon metrokarttaa valikoimista, nimittäin olisin ollut sellaista vailla. Jos tiedät, mistä voisi saada mustavalkoisena printin Lontoon metrokartasta niin kerrohan ihmeessä kommenttikentässä.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kauniin rauhoittavia kuvia <3 Ja varmasti upea kollaasi tulossa, mukavaa nähdä sen muotoutuvan. 🙂

    1. Kiitos Jenni! Toivotaan, ainakin sitä on suunniteltu jo pari vuotta eli pitäis tietää jo mitä tahtoo.. 😀

Kommentointi ei ole käytössä.