Sisustus

Avoin nukkumatila

Luovien ratkaisuiden esittely jatkuu, kun ajattelin antaa teille hiukan inspiraatiota pienen kodin suunnitteluun. Ei tästä paljoa ideoita irtoa, mutta muutama kannustava sana kuitenkin teille, jotka laitatte pientä kotia viihtyisämmäksi. Kovin ideaali tilannehan meillä ei ole, eikä toivottavasti pitkäaikainenkaan, mutta tässäpä on nyt muutama valokuva meidän tämänhetkisestä tilan käytön ratkaisusta.
Makuutila on oikeasti kaksion ruokailutila. Erittäin avara ja valoisa paikka keittiön vieressä. Pohdimme aluksi sängyn sijoittamista suoraan olohuoneeseen, mutta huomasin melko pian ruokailutilan olevan riittävän kokoinen makuusopeksi. Tämä ei kovin paljon ole pienempi tila kokonaisuutena, kuin makuuhuone kodissa, jonka myimme kesällä. Koska muita kalusteita ei ollut muutenkaan makuuhuoneessa, tila riittää juuri sängylle sekä yöpöydille. Lipastolle on myös paikka sängyn päässä, eikä se merkittävästi pienennä kulkua ikkunan eteen.
Annoin vanhan työpöytäni siskolleni, joka sopivasti aloitti opinnot kun itse valmistuin. Työtila meiltä siis nyt uupuu, enkä ole varma onko sellaiselle paikkaa uudessa kodissa. Toistaiseksi työn tekeminen (ja bloggailu) jatkuu joko erittäin ergonomisesti sohvalla tai ruokapöydän äärellä.
Kävin eilen asunnolla kurkkaamassa, miten hommat etenevät. Siinä samalla etsin muutamia maljakoita ja sisustusjuttuja kotiin. Kiinnostaisiko nähdä, miltä siellä näyttää?

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Ilman muuta laita vaan uudesta asunnosta kuvia. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.