Sisustus

Ballerinat

Ilmassa on kevättä ja kevyemmät vaatteet on otettu käyttöön jo aikapäiviä sitten. Aurinkoisia päiviä tuntuu olevan paljon, joten kuurot ja pilviset hetket tuntuvat jopa mukavalta vaihtelulta. Toukokuu onkin jo mennyt hyvän matkaa ja kesä on jo vahvasti ajatuksissa. Muutosta on paljon luvassa ja jollain tapaa odotan jo syksyä hullun lailla.
Ostin itselleni äitienpäivälahjaksi uudet ballerinat, kun havaitsin nämä Korsin ballerinat niin hyviksi! Minulta siis löytyy ennaltaan jo mustat samanlaiset. Nätit, sirot ja sopivat hyvin kaikkien asujen kanssa.

Sain mukaan kenkälaatikon ja mietin, että pitäisikö päällystää tämä toisella kuviopaperilla? Tein tilauksen H&M:llekin, josta on tulossa jotain pientä makuuhuoneeseen. Tuo kuvan pikkulaukku on harmillisesti jäänyt vähälle käytölle, sillä minulla ei ole siihen sopivan pientä rahapussia. Täytyypä toivoa lahjaksi pientä vetoketjullista pussukkaa, joka mahtuisi laukkuun. Olisi aika kiva pari nimittäin nämä kaksi.
Ihanaa viikkoa kaikille!

Saatat myös pitää...

7 kommentti

 1. Aivan ihanat! Mistä tilasit? Mä tarvisin mustat baltsut, konjakinruskeat minulta löytyykin jo Mulberryltä.
  Mitätähän kivaa olet tilannut hennesiltä? 🙂

  Ihanaa viikkoa!

  1. Kiitos Rouva V, ne on Stockalta. Juu, hyvä olla muutamaa väriä etenkin mustat kestävät hyvin aikaa eikä lika näy. 🙂 Katsotaan tuo H&M:n paketti pitäisi tulla ajallaan, siellä on lähinnä kesäjuttuja. 😉

 2. Kesä ja ballerinat kuuluvat ehdottomasti yhteen! Kivat popot ja kiva veska.

  1. Kyllä, samaa mieltä. Kiitos Hanni! 🙂

 3. Kauniit balleriinat! Voi kun sää vähän lämpenisi niin pääsisi pikkukengissä liikkeelle. Vielä en uskalla, sen verran vilukissa olen…

  1. Kiitos AnuElina! Sanos muuta, autoillen uskaltaa jo lähteä näillä, mutta jos julkisilla kuljen niin käytän kävelykenkiä. Toivotaan, ettei viilene entisestään.

 4. Hih mä oon miettinyt noita samoja balleriinoja että tilaisin itselleni kesäksi 🙂 Pitääkö noissa koko hyvin paikkaansa kun meillä kaupat on niin kaukana että joudun tilaamaan netistä enkä voi sovittaa jalkaan?
  Tuo laukkukin on ihana 🙂
  Ihanaa viikkoa sinulle!

Kommentointi ei ole käytössä.