Sisustus

BIRTHDAY

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS1_Vaniljahome’);


Viikonloppu on mennyt nopeasti syntymäpäivien merkeissä. Meillä oli eilen koti täynnä perhettä ja iloinen puheensorina täytti talon moneksi tunniksi. Oli ihana saada läheiset taas kerran kokoon, vaikka muutama puuttuikin paikalta. Näemme perhettä harvakseltaan, vaikka tämä syksy onkin ollut poikkeuksellisen täynnä tapaamisia ja kotiseudun reissuja. Lämmin kiitos vieraille!
Vietän tänään virallista syntymäpäivää ja pohdin kuumeisesti, miten lahjoisin itseäni tänä vuonna. Lahjat ovat olleet hyvin arkisia, kuten mustat tiskiliinat pari vuotta sitten. Yksinkertaisesti on vain hankala keksiä järkevää lahjaa, sillä hemmottelut ohella minulla täytyisi olla sille todellinen tarve.
Tällä kertaa halusin päästä juhlavalmisteluissa helpolla ja tilasin kakut tutusta leipomosta. Lisäksi tarjosin myös juustoja, keksejä, hedelmiä ja suklaata – pientä joulunajan naposteltavaa. Siivoaminen otti vähän koville, mutta ehkä jonain vuonna senkin voisi ostaa palveluna. Tänä vuonna pitkä viikonloppu oli mukava bonus, nimittäin nyt jaksaa näiden pyhien jälkeen.
Seuraavaksi yritän löytää jostain kadoksissa olevaa joulumieltä. Ilman sitä ei taida korttien tekemisestä tulla mitään. Monen vuoden tauon jälkeen olen päättänyt, että tänä vuonna haluan lähettää joulukortit. Katsotaan, mitä syntyy. Ideoita?

Saatat myös pitää...