Sisustus

BLACK & WHITE LIVINGROOM

Uusi viikko, uusi järjestys. Taisinkin jo aikaisemmin mainita, että innostuin järjestelemään huone kerrallaan uuteen uskoon makkarin vaatekaappien myötä. Niin se vaan on, että nälkä kasvaa syödessä. Koko perhe olemme olleet aivan innoissamme näistä uusista ovista. Ne kun kätkevät niin kivasti kaiken silmiltä piiloon. Toki kaapit ovat hyvässä järjestyksessä, mutta kieltämättä yleisilme on siistimpi avonaisten hyllyjen sijaan. Ja siitähän minä tykkään! Mieheni ei ollut yhtään innoissaan, kun kerroin hänelle suunnitelmistani alakerran kieputuksen suhteen. Vaiva ei kuitenkaan ollut suuri, vaan mieheni kontolle jäi lähinnä johtohommat. Minulle epätyypilliseen tapaan jäikin kaaos päälle ja sain vasta tänään viimeisetkin jutut paikoilleen. Joskus on hyvä antaa olla ja myönnän, asioilla on tapana soljua paikoilleen. Niin kävi tälläkin kertaa.
Syy, miksi halusin vaihtaa järjestystä on aivan yksinkertainen: tahdoin tilankäyttöön parannuksia. Sohva itsessään on niin muhkea, että lohkaisee liian suuren osan vanhalla paikalla. Toinen käytäntöä toisarvoisempi seikka oli vaihtelunhaluisuus. Mies kyseli vielä eilen, että eikö vaihdettaisi järjestys takaisin. Nyt kun kaikki on paikoillaan, pidän tästä asettelusta entistä enemmän. 
Voi tätä valonmäärää koko huushollissa! Aurinkoisina päivinä sisällä on niin kaunista ja valoisaa, vaaleat pinnat heijastavat sopivasti. Jos on yhtään pilvisempää tai sadetta, sisällä on hyvin ankeaa ja hämärää. Nautitaan nyt siis näistä ihanista ilmoista!
Mitä pidätte uudesta järjestyksestä?

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Ihanan näköistä siellä ja todellakin valoisaa, ihan kuvista huokuu valonmäärä!

    1. Kiitos Sari! <3

  2. Kauniilta ja ihanan valoisalta näyttää <3

    1. Kiitos Jenni! <3

  3. Kaunista ja niin valoisaa <3

    1. Kiitos S ! <3

Kommentointi ei ole käytössä.