CASHMERE HUIVI


Sisustus / perjantai, tammikuu 6th, 2017
Tammikuu on totisesti täällä pakkasineen ja kiiltävine hankineen. En voi sanoin kuvailla, kuinka innoissani olen! Samalla hieman kauhuissani, sillä pakkasen ja lauhtumisen myötä tulee tienpinnoista taas liukkaat ja viime kerralla kävi jo vähän köpelösti. Kaikesta hyytävyydestä huolimatta on mukavaa, kun tuli kunnon talvi. Lapset ovat niin innoissaan ulkoleikeissä ja aurinko on paistanut monena päivänä – se on jo tunne kevään lähestymisestä mitä pakkaspäivistä seuraa.
Viimeistään nyt on kaivettu ja etsitty paksuimmat villavaatteet ja asusteet esiin. Olen panostanut hieman myös itseeni ja hankkinut lämpimän huivin. Lontoosta John Lewisiltä löytyi viimeisenä iltana kaunis, pehmoinen ja lämmin cashmere-huivi, missä on myös vähän villaa. 

Ihanin huivi, mikä minulla on koskaan ollut! Pehmoinen ja lämmin, ei yhtään hiostava. Arastelin hieman vaalea väriä, mutta turhaan. Huivi on ollut kohta kuukauden kovassa käytössä ja pysynyt hyvänä.

Minulla kävi erittäin hyvä tuuri, kun palasimme kotiin. Löysin nimittäin alerekistä toiseksi viimeisen villatakin, joka on sävyltään täydellinen huivin kanssa. Näissä on vastakkaiset prosentit eli neule on lähes täyttä villaa, siinä on vähän cashmereä lisäksi. Lämmin on sekin, ei yhtä pehmoinen. Villa lämmittää ja on onnen omiaan näihin pakkaspäiviin.

Mikä parasta, huivi ja takki ovat hyvä yhdistelmä käsilaukkuni Azur – kuosin kanssa. Murretut vaniljaiset sävyt sopivat hyvin tummien vaatteiden kanssa.
Löysin vielä Gapilta sataprosenttisen cashmere-neuleen ja huivi on superlämmin sen kanssa.
Nämä olivat parhaimmat tuliaiset reissusta. Sitten suunnittelemaan seuraavaa reissua. Ehtisikö sitä käymään vielä helmikuun puolella vai meneekö kevääseen?

8 Replies to “CASHMERE HUIVI”

    1. Kiitos Rouva V <3
      Iittalan Plektra on kaunis ja ajaton kaluste. Minulla ei ole siitä käyttökokemuksia, mutta olen nähnyt monta kertaa liikkeissä – toimii hyvin monenlaisessa käytössä.

Comments are closed.