Sisustus

Casuall outfit

Hellou hellou, it’s monday and I feel so energetic! Arkinen aamu alkaa tässäkin osoitteessa ja ajattelin aloittaa sen blogin suhteen uudella aluevaltauksella. Ei, en ole jättämässä sisustusaiheita vähemmälle, vaan olen alkanut pikkuhiljaa yhdistämään yleisön pyynnöstä tyylikuvia mukaan. Yhdistelmä toimii mielestäni ihan kivasti, kun kirjoittaminen tuntuu luontevalta. Kotiäitiyden väistyttyä hieman taka-alalle on alkanut oma ulkonäkö kiinnostamaan taas erityisellä tavalla ja huomaan hakeutuvani myös itse muodin maailmaan aivan uudella innolla. Here we go! Baby steps, baby steps.
Minulla on hyvin yksinkertainen tyyli ja tiedän tasan tarkkaan, mikä pukee minua ja mikä ei. Tietysti mieli tekee joskus kokeilla jotain täysin uutta, mutta maltillisesti. Olen nuoresta tytöstä pitäen nähnyt jo kaupan ovelta, mistä päin liikettä löytyy minun tyyliini sopivat vaatteet. Kierros tuo sitten ne jännittävät extrat käsiini, jotka asettelen nätisti takaisin. No en ihan aina, mutta useimmiten. Mulla on muuten pari apulaista nykyään, jotka järjestelevät aivan jokaisessa kaupassa kaikki hyllyt. Siis alleviivaan jokaisessa! Eipä puutu huumoria meidän reissuilta.
Mennäkseni asiaan pukeuduin yksinkertaiseen mustavalkoiseen asuun KappAhlin pressitilaisuuteen viime viikolla. Luottopaitani on valkoinen kevyt pusero Espritin valikoimasta ja toimii niin suorien housujen kuin farkkujenkin kanssa. Tummat kynnet ja klassinen laukku mustavalkoisen takin kanssa. Housut olen puolestani hankkinut Mangosta, sillä löysin sieltä hyvän classic – mallin, josta löytyy housuja basic – väreissä eli mustana, tummansinisenä, beigenä ja valkoisena. Korsin ballerinat jätin kotiin sateen takia ja nappasin jalkaa Hilfigerit, jotka kastuivat täysin kesäisessä Lappeenrannassa. Siksi tiesin, että ne näyttävät fiksuilta, vaikka kastuisivat. Ihme juttu muuten, ballerinoille ei käynyt mitään, vaikka ne olivat läpimärät (kävelimme kadulla, jossa oli noin 10cm vettä) useamman tunnin.
Takki: YourFace, Pusero: Esprit, Housut: Mango, Laukku: Louis Vuitton Neverful
Kuvasin tälläkin kertaa jalustan kanssa ja assarina toimi jälleen kerran 5-vuotias tyttäreni, kuinkas muutenkaan? Kyllä meillä on hauskaa tytön kanssa ja tietysti neitokainen on innoissaan, kun saa osallistua johonkin kivaan, mitä äiti tekee. Tytöt ovat hyvin tottuneita neljän vuoden blogiurani aikana olleisiin kuvaussessioihin ja tietysti innokkaana, kun saavat auttaa. Äitiyden iloja.
Ihanaa viikon alkua!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Yes! Erilaiset postaukset kiinnostavat ehdottomasti!! 🙂

    1. Oikein mukava kuulla S! 🙂

  2. Kiva asu, tykkään muutenkin näistä muiden tyylikuvista. Niistä saa aina itselleen myös kivoja ideoita 🙂

    1. Kiitos Elisa! Mukava kuulla, jos kuvat tuovat ideoita tai inspistä. 🙂

  3. Kiva tuo asu, silmiini osui erityisesti tuo pusero, koska aina olen vailla ns. peruspaitoja, jotka menisivät mahdollisimman monenlaisen asun kanssa ja tuo näyttäisi kyllä juuri siltä.

    1. Kiitos Anu! Tuo pusero on yksi parhain luottopuseroni, sillä menee niin moneen asuun ja tilaisuuteen. Sen on ollut blogitilisuuksissa, työtapaamisissa kuin arkielämän menoissa mukana. Vastaavanlaisia löytyy Espritin lisäksi ainakin Mangosta ja Vero Modasta.

Kommentointi ei ole käytössä.