Sisustus

CHILLING SOFT TONES

Hämärtyvät ja viilenevät illat ovat merkki saapuvasta syksystä. Tämä on minusta parasta aikaa kesässä: päivisin on vielä lämmintä, mutta illat ovat viileitä ja suorastaan luotu tunnelmallisille kynttiläilloille. Kulunut kesä on ollut monellakin tapaa tauon paikka, nimittäin olen ollut tavanomaista uupuneempi ja saamaton. Instagramin puolelle on tainnut tulla lisättyä muutama kuva pihasta, mutta sen laitossa olemme olleet voimattomia. Monen vuoden jatkuva remontoiminen, tekeminen ja budjetin venyttäminen ovat alkaneet näkyä ja tuntua. Siksi olen keskittänyt kaiken energiani meidän lapsiin ja lepoon. Olemme makoilleet tiipiissä ja luettu lukuisia kirjoja. Aina välillä olemme pyöräilleet lähialueella ja tutkittu luontoa. Rannallakin on käyty monta kertaa ja ne harvat oikeasti lämpöiset päivät on nautittu jokaista minuuttia myöten.

Syyskesä alkaa pian olla käsillä ja koostin itselleni moodboardin tämän syksyn suosikeistani. Sieltä löytyy klassikoita tai ainakin pitkäkestoisia suosikkeja vuosien takaa sekä pari uutuutta. Lienee turhaa sanoa, että Iittalan Aalto – vaasi sekä valkoisena, että kirkkaana on tullut jäädääkseen. Nappulat ovat toinen suosikkini. Ne ovat yksinkertaiset, linjakkaat sekä ajattoman tyylikkäät. Minun lempivärin on messinki ja meillä on niitä kahdessa koossa.

Tuleeko tumma koboltin sininen yllätyksenä kollaasissani? Vaikka juhlimme pitkin vuotta Suomi 100 – teemaa, ei Suomen sininen valikoitunut siksi kollaasiin. Toki ihan pikkuriikkisen saa isänmaallisuus saa näkyä, mutta tämä syvän tumma sininen kaunis ja sopivan elegantti olematta liian juhlallinen.

Kuvat: Ellos, Ikea, Kartell, Ralph Lauren Home, Iittala, Trouva
Tämän syksyn sanoma on rauhoittuminen seesteisessä ympäristössä. Kuka haluaisi kääriytyä pehmoiseen huopaan muhkealle sohvalle? Hennon harmaa talja on toivelistalla sekä uudet valaisimet. Olen pihistellyt kotimme valaistuksesta, mutta nyt on aika tehdä asialle jotain. Kartellin tyylikäs muotoilu ei ole jäänyt minulta huomaamatta, vaan olen haaveillut Cindy – pöytävalaisimesta jo pitkään. Ralph Lauren Home – mallisto on yksi mieluisista. Kodikas ja tyylikäs samaan aikaan. Pidän erityisesti petivaatteista ja pyyhkeistä.
Kuvasta puuttuu enää rätisevä takkatuli. Onnekkaita ovat he, joilla on se mahdollisuus eli takan tuoma lämpö ja kodikkuus. Sisustustakka olisi mahdollinen, mutta tällä hetkellä liian tyyris panostus. Pysytelkäämme siis edelleen lyhdyissä ja kynttilöissä – tunnelmaa saa loihdittua niilläkin.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

 1. On ihan ymmärrettävää, että kaikki tuo on vienyt voimia ja ei se mitään vaikka piha tai jokin muu asia jäisikin vähän vähemmälle huomiolle. Lasten kanssa oleilu ja kirjojen lukeminen kuulostaa ihan parhaalta asialta <3

  Tuo matto löytyykin jo kotoa mutta taljoja voisi pari kappaletta lisää kotiuttaa 🙂 Ihania poimintoja <3
  Leppoisia hetkiä ja ihanaa kesää sinne!

  1. Kiitos Souliina S, lapset ovat pieniä niin vähän aikaa.
   Meillä on vastaava talja vaaleana, mutta tuo harmaa olisi mukava.
   Mukavaa kesän jatkoa sinnekin!

Kommentointi ei ole käytössä.