Sisustus

Christmas look

Polyvore

Joulu lähestyy jo kovaa kyytiä ja pakko sanoa, että kovin paljoa sitä ei tänä vuonna ole ennakkoon suunniteltu. Asu- ja tyylipostauksia toivotaan aina silloin tällöin ja ajattelinpa raottaa teille hiukan omia mieltymyksiä vaatetuksen suhteen. Olen nimittäin sellainen tyyppi, että pukeudun koko vuodeen yhtä tylsiin vaatteisiin. Tyylini on klassinen ja yksinkertainen, mutta joulun ja uudenvuoden aikaan hulluttelen – aina. En osaa käyttää punaista, kuin joulukuussa ja nyt kun asiaa ajattelee, niin ihan loogistahan se on. Miellän punaisen jouluun niin vahvasti, etten välitä väristä muulloin kovinkaan paljoa. Yksi nuoruudestani saakka ollut ”vaate” on kuitenkin punainen ja juhlallisempi hihaton pusero. Tällainen on kuulunut asuvalikoimiin jo yli 15 vuotta (ei tietenkään sama paita) ja jotenkin jouluaikaan on aina yksi päivä tai juhla, mihin pukeudun joulunpunaiseen.
Kokosin kollaasin sillä ajatuksella, mitä voisin valikoida myös viikonloppumatkaa varten. Tästähän puuttuu nyt kaikki perusjutut ja -vaatteet, mutta uskoisin, että you get that. Louis Vuittonin laukut kuuluvat omaan varustukseeni ja nämä kaksi kuvassa olevaa ovat haavelistallani. Myös Mulberryn kaunis konjakin värinen Alexa on ollut must have -listalla hyvin pitkään. Korkkareita en saa enää pitää, paitsi jossain erikoiserikoistilaisuudessa juhlan aikana kun selkä on paremmassa kunnossa. Eli ehkä jouluglögillä jossain..mutta ei tänä vuonna. Kultainen rannerengas on kaunis, itseltä löytyy vähän toisenlainen. Korut ylipäätään ovat niin minun jouluani, kuin voikaan olla!
Jouluna saa tälläytyä ja jotkut teistä ovat varmaan jo korviaan myöten joulu-sanaa, mutta senkin uhalla jaksan jatkaa jouluilua. Harmittaa, etten itse ole ehtinyt miettiä koko juhlaa niin paljon, kuin olisi ehkä pitänyt. Tasan tarkkaan yksi lahja on hankittuna toiselle lapselle ja loppu on vielä täysin miettimättä. Huhujen mukaan isovanhemmat ovat tosin pitäneet tästä puolesta huolta ja voikin olla, että ostetaan toisellekin neidille yksi lahja ja katsotaan mitä pukki tuo, jos tuo. Itseäni (ja miestä tietysti) aion kyllä lahjoa, sillä on mennyt niin monta vuotta siten, ettemme ole toisiamme (tai itseämme) muistaneet. Toki onhan näitä lahjoa tullut hankittua, mutta tänä vuonna voisi keskittyä ihan johonkin muuhunkin. Nimittäin siihen yhdessä oloon. Tosin mies on tätä yrittänyt. Parina vuotena on hankkinut meille leffalippuja monta pakettia, mutta nehän ovat aina kadonneet ja löytyneet sitten juuri kun ovat vanhentuneet. Hulluahan tämä on, mutta tällaisia lahjoja olen alkanut arvostamaan enemmän, kuin tavaralahjoja. Siksikin lahjakortit ovat ihan hyvä juttu, jos ei oikeasti tiedä, mitä henkilö toivoo tai voisi tarvita. 
Tänä vuonna tahtoisin antaa meidän perheelle lahjaksi yhteistä aikaa matkan muodossa. Tai ihan pelkästään yhdessäoloa ilman kiireitä tai muita velvotteita. (juuri siksi tässä kohtaa se matka on niin hyvä juttu) Tietysti muuttokin on mielessä pyörinyt jatkuvasti ja myönnän kyllä, ihan hirveää stressiä sekin on aiheuttanut. Jostain sitä kuitenkin jaksaa löytää voimia ponnistaa ylös ja miettiä, mitä tehdään seuraavaksi ja sitten ja niin se elämä jatkuu.
Jotenkin tämä juttu lähti nyt taas ihan sivuraiteille, vaikka tarkoitus oli keskittyä niinkin pinnalliseen aiheeseen kuin muoti. Juhlallisia mekkoja on ostettu tytöillekin monen monta kappaletta ja varmaan täytyy tehdä niistä vielä oma postaus. Nyt on vielä hyvää aikaa käydä hankkimassa joulunajan juhliin vaatetusta, mikäli sellaista vielä kaipaat. Vielä loppuun kevennys. Tiedätkö miksi tuo kranssi on kuvassa? Ei, en aio laittaa sitä päähäni. Nimittäin kun katsoin kollaasia myöhemmin uudelleen, niin joku saattaa tosiaan miettiä mistä moinen siihen tuli valikoitua.
Riemukasta lauantaita ja mukavaa pikkujoulua, jos olet suuntaamassa juhlimaan!

Saatat myös pitää...

3 kommentti

 1. Ihana postaus, kiitos kun toteutit toiveeni! 🙂
  Suosittelen lämpimästi Alexaa, on aivan ihana ja todella käytännöllinen laukku. Tuosta Keepallista haaveilen edelleen ja viimeksi Louis Vuittonilla käydessäni sitä hypistelin. Mukaan tarttui kuitenkin eräs toinen LV laukku itselleni joululahjaksi.

  Ihanaa Joulun odotusta teidän perheelle! <3
  Me lähdetään huomenna reissuun, päivä Tukholmassa risteilylle. Ihana viettää yhteistä aikaa koko perheen kanssa. <3

  1. Kiitos RouvaV, näitä on mukava tehdä. 🙂
   Kerrohan sitten, mitä paljastui omasta paketistasi. Itse olen vielä kahden vaiheilla, miten muistaisin itseäni tänä jouluna.

   Kiitos ja hyvää joulunodotusta myös teille! <3 Pitäkää hauskaa Tukholmassa ja nauttikaa!

  2. Kiitos! Ostin Monogram Evan. 🙂 Nyt täytyy myydä Milla pois, kun sille ei ole enää tarvetta.

Kommentointi ei ole käytössä.