Lifestyle Tyyli

Classics works for me

Elokuinen päivä on lämmin ja aurinko muistuttaa vielä kesästä. Koko loma on ollut helteinen ja kuuma, joten kesän tunnusta ei ole tarvinnut tinkiä yhtään. Farkkukelejä on saatu odottaa ja nyt niiden käyttöä odottaa, kun tauko on ollut pitkä.

Kun sää on vielä lämmin, käytän näitä ohuita pillihousuja. Nilkkakorua voi vielä käyttää, kun pitkiä sukkia ei tarvitse laittaa. Farkun kanssa sopii parhaiten valkoinen tai musta. Valitsen ensimmäisen näin aurinkoista päivää ajatellen.

Mulberryn Lily laukku sopii asuun kuin asuun. Se on tyylikäs ja ajaton valinta, jonka koko on aivan täydellinen. Ainoa huono puoli on se, että yritän opetella kulkemaan ilman pientä vesipulloa. Se ei nimittäin laukkuun mahdu.

Luottolaukkuni alkaa olla jo hieman patinoitunut, mutta edelleen siisti neljän vuoden ahkeran käytön jälkeen. Tämä laukku on kiertänyt kaupungit ja rannat monikäyttöisenä ja aina sopiva laukkuna.

Ostin keväällä itselleni tämän jakun Mangosta sillä ajatuksella, että se on siisti ja kevyt takki, mutta eipähän ole tullut yhtään käytettyä. Nyt minulla on sitten uusi takki tähän lämpöisenä jatkuvaan loppukesään.

Saatat myös pitää...