Sisustus

Coffee machine

Saisiko olla latte tai capuccino?

Nyt se iänikuinen haave viimein toteutui: pääsen toteuttamaan sisäistä baristaani. Mennäkseni vähän syvemmälle historiaa se on oikeastaan eräs työ, mitä olen tehnyt nuorena tyttönä. Ensimmäisen kerran noin 15 vuotta sitten. Kahvista olen pitänyt jo nuoresta iästä, mutta pääsin kunnolla kahvin makuun vasta aloittaessani eräässä kahvilassa, jossa valmistettiin paljon erilaisia kahveja. Jotain on jäänyt mieleen, vaikka olen tipahtanut alalta totaalisesti pois.
Kahvin ystävinä mieheni kanssa olemme haaveilleet jo vuosia omasta kahvikoneesta. Se on ollut kaukainen haave, mikä on aina toisinaan pompannut mieleen. Alunperin havittelin kahvikonetta, jotka maksavat maltaita kunnes löysin tämän ihan sattumalta. Pohdittiin aluksi, että oltaisiin hankittu ihan simppeli laite, josta saa nappia painamalla kahvia, mutta se ei ole kovin paljoa minua itseäni säväyttänyt. En tiedä mistä johtuu? Etsin netistä siis tällaista edullista ja yksinkertaista kahvimasiinaa, kun törmäsin tähän. Laitteessa on kaikki ne ominaisuudet, joita olen siihen halunnut:
Höyrysuutin maidonvaahdottamiseen, kuppipaikat, visuaalisesti näyttävä laite…
Ja uskotteko, tällaista on ollut haasteellista löytää. Siis jos haluaa pysyä kohtuullisessa budjetissa, mikä itselleni oli 100-300 euroa. Luin jonkin verran arvosteluja ja käyttökokemuksia ja niistä löytyi melko paljon positiivista sanottavaa. Nyt pian viikon käyttökokemuksella voin sanoa, että melko onnistunut ostos. Takuuta on tietysti laitteelle luvattu, mutta ensi alkuun ilo huomata, että kahvin valmistus on helpompaa kuin muistin. Vähän vaivaa täytyy toki nähdä, sillä konetta täytyy hiukan herätellä ja kupitkin lämmittää. Hyvää kannattaa odottaa..
Ja kahvi todellakin maistuu hyvälle! Tähän mennessä olen tehnyt espressoa (miehelleni), capuccinoa, lattea ja vaniljalattea. Isältäni toissajouluna saamani makusiirapit pääsevät oikeastaan vasta nyt kunnolla käyttöön. (onneksi on vielä käyttöpäiviä jäljellä..)

Pakko varoittaa, että näitä kahviin liittyviä postauksia saattaa olla luvassa enemminkin, koska kahvin valmistaminen on aika addiktoivaa puuhaa…sanoisinko että twice a day!
Iloista torstaita!

Saatat myös pitää...

14 kommentti

 1. Onpa hieno ja tyylikäs kahvikone! 🙂 Saako kysyä paljonko se maksoi ja mistä netin syövereistä sen löysit? 🙂

  1. Kiitos Johanna! 🙂 Kyllä saa kysyä, masiina on Verkkokaupasta ja hinta paria euroa vaille 200€.
   Saa tulla testaamaan! 😉

 2. Upea ja tyylikäs! Varmasti kaffe maistuu!!! Itse suunnittelen sitä kapselikonetta… En varmaan osaisi kahvia tehdäkkään tuollaisella koneella… ;D

  1. Hih, kiitos Suffeliini! Tässä on sitä jotain..vanhan ajan tunnelmaa..

   Joo kapselikone se olikin nimeltä. Varmaan tulee siitäkin hyvät kahvit ja ehkä vähän nopeammin. Kerran saatiin kapselikoneesta maistiaiset ja hyvältä maistui. 🙂

 3. Tuosta Iconasta olen itsekkin haaveillut vuoden päivät. Vihreä sopisi meille.

  1. Vihreä on raikas ja kiva väri. Toivottavasti pääset toteuttamaan haaveesi, on nimittäin tosi hyvä ostos (jos näin voi sanoa neljän päivän käyttökokemuksella).

 4. Jo latte kiitos 😉
  Ai että kyllä on HIENO aivan upea =)
  Mukavaa illan jatkoa
  //LInda

  1. Kiitos carolina! 🙂
   Mukavaa viikonloppua sinne!

 5. Upea ja edullinen <3
  Meillä on saman merkin perfecta kahvikone joka jossain vaiheessa siirtyy miehen "työhuoneeseen" asiakkaita varten. Sitten ois aikomus hankkia pienempi tilalle, tuo on kyllä upea ja oikeinkin varteenotettava! <3 <3

  1. Kiitos Niina <3
   Tuo kone oli kyllä uskomattoman edullinen, siihen nähden että on niin monipuolinen. Suosittelen harkitsemaan tämän merkkistä konetta, jos kahvikoneesta haaveilee. Värivalikoima on myös aikas herkullinen, löytyy moneen makuun. Jos olisin ollut rohkea, olisin ottanut sinisen. Mustan ja tämän valkoisen väliltä arvoin pitkään, mutta kallistuin tähän ja yhtään en ole katunut.

  2. Kävinkin heti kurkkimasa valikoimaa ja se vaaleansininen oli tosi ihana, kuin myös punainen.. Ja musta.. Ja tuo valkoinen.. Ihania kyllä kaikki!
   Merkki on kyllä hyvä, meillä ollut tuo nykyinen jo yli 6 vuotta ja hyväksi todettu.

  3. Kiva kuulla! Luin jostain, että kyseinen merkki on todella laadukas hintaansa nähden. Joillain on ollut käytössä juurikin liki 10 vuotta ja moitteettomasti toimii.
   Onnea kahvikoneen valintaan ja siihen värien pohdintaan! 🙂

 6. Aw ihana kone! Minä <3 hyvä kahvi

 7. Onpa komea kone, mukavia kahvihetkiä 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.