Sisustus

Cream & chocolate – katsaus keittiöön

Meidän keittiö koki hieman ilmeen kohotusta, kun pitkän seinän maalaamista jatkettiin keittiöön saakka. Nyt on ilme aika paljon valoisampi ja kirkkaampi.
Tämä projektin viimeinen suoritus olikin yhden päivän homma, tavaroiden järjesteleminen ja tutkiminen veikin sitten pidemmän tovin…;) On taas sellainen olo, että kaapit pursuaa aivan liikaa kaikkea ja tekisi mieli kuvailla paljon sisustus/kattaustavaraa myyntiin.
Mutta sitten remonttikertomuksen pariin.
Mistä kaikki lähti liikkeelle?

Mies otti hyllyt ja liesituulettimen pois seinältä ja teki alustavat paikkaustyöt jo edellisenä iltana. Seuraavana aamuna olikin helppo aloittaa työt, kun pohja oli laitettu valmiiksi.

Tulipa nyt keittiön hanakin kuvattua, jos jotakuta kiinnostaa. 🙂

Alin hylly oli sen verran haasteellisempi tapaus, että se jätettiin maalauksen ajaksi paikoilleen. Alahyllyyn on liimattu ledinauha, mitä ei voi siirtää ellei valaistusta liimaa uudelleen. Hyllyn väri näkyy hyvin seuraavassa kuvassa:

Alaosa suojattiin muovilla, mitä saa ostettua valmiissa rullissa rautakaupasta. 

Ja sitten odoteltii maalin kuivumista…
…ja päästiin sisustaman!
Tällaista saatiin aikaan…

Hyllyt on nyt täynnä tavaraa, mutta ei tule jäämään tuollaiseksi. Astioita on tarkoitus myydä, kun saan tuon lastenvaateprojektin alta pois.

Meidän vanhempi tytär tulee selkeästi äidin jalanjälkiän pitkin ja on alkanut jättää omaa ”näkemystään” kotiin. On niin suloista, kun tyttö katselee tarkasti ympärilleen, mietiskelee toisinaan ja sitten asettelee asioita paikoilleen.

A halusi laittaa uuden matkalta ostetun neuletakin nätisti tähän tuolin päälle ja somaltahan se siinä näyttää. (oli siis käymässä tähän syömään ja halusi ottaa takin pois) En raaskinut ottaa pois vain kuvauksia varten. Kotona saa näkyä myös elämisen merkit, se tuo jotenkin luonnetta näihin kuviin lisää.

Tuoreet kukat piristävät kummasti saarekkeen ilmettä. Aamuisin herkuttelemme sitrushedelmillä ja parin viikon aikana olen saanut eräänlaisen jatkuvan himon tuoreeseen, vastapuristettuun mehuun.
Viimeisiä kynttilöitäkin olen poltellut pois, kun kaikkia en viitsi tulevaan talveenkaan säilöä.
 * * *
Ihana kiitos vielä kauniista kommenteistanne! Yritän vastailla niihin vielä loppuviikon aikana. Monta kysymystäkin on tullut ja palailen niihin myöhemmin. Tästä viikosta muotoutuikin hiukan kiireisempi, mitä olin suunnitellut. Voin kuitenkin luvata, että paljon on postausaiheita mielessä, kunhan ehtisin vain jossain vaiheessa keskittyä enemmin.
Ihanaa päivää sinulle! ♡
Mia

Saatat myös pitää...

13 kommentti

 1. Teillä on kyllä ihana keittiö!

  1. Kiitos Nanneli. <3

 2. Ihanan raikkaalta näyttää keittiön uusi väri! <3 Kauniita kuvia muutenkin teidän keittiöstä ja ruokailutilasta, kokonaisuus on rauhallinen ja viihtyisä. <3

  Ihanaa torstaita! 🙂

  1. Kiitos Jenni! <3

 3. Aivan ihana tuo teidän keittiö!! Tuo teidän hana on kivan veikeä eikä varmasti joka kodista löydykkään :))
  Elämisen merkkejä pitää kyllä löytyä kotoa. Monesti vähän "liikaa" järkkään ja mies jo sanooki että pitäähä täällä asumisen näkyä eikä olla liian puunattu 🙂
  Ihanaa loppuviikkoa 🙂 <3

  1. Kiitos MurMeliina. 🙂
   Se on ihan totta – elämisen merkit tekevät kodin persoonallisemman näköiseksi, vaikka siistiä pitääkin aina olla. Sisäinen fanaattisuuteni vaan tekee siitä joskus vähän hankalaa. 😉 Onneksi on tuo perhe, mikä värittää eloa. <3

 4. Teillä on kaunis keittiö 🙂 katselin yksi päivä noita vanhempia kuvia teiltä keittiöstä,valtavan suuri ja niin kaunis muutos tapahtunut 🙂 tuota raikkautta ja valon määrää ihailen aina 🙂

  mukavaa päivää sinulle <3<3

  1. P.S. Vinkkailetko mulle kun laitat astioita myyntiin? 🙂

  2. Kiitos Seija! Muutos on kyllä suuri. Olimme todella tyytyväisiä edelliseenkin sävyyn – aikansa. Tässä kohtaa muutos oli edullinen, sillä maali ei maksa maltaita. Pienellä siis iso muutos ja ilo.

   Voin vinkata, kun myynti tulee ajankohtaiseksi! 🙂

  3. Sitä aina ajattelee että tarvitsi suurestikin tehdä mutta yllättävän pienellä saa aikaan 🙂

   Kiva juttu,odottelen 🙂 aina vähä jotain lisää mahtuu 🙂

 5. Kaunis keittiö ja TAAAAAAAS IHANIA KUVIA!!! =)

  1. Kiitos kaunis Suffeliini <3

 6. Keittiösi on kyllä kaunis, tykkään!!

Kommentointi ei ole käytössä.