Sisustus

DesignBy – peitto

Vanha DesignBy:n peitto päätyi makuuhuoneeseen, sillä varsinainen päiväpeitteenä toiminut peitto on vieraskäytössä reilun kuukauden. En ole löytänyt vielä mieleistä päiväpeittoa, joten sen hankinta on nyt siirtynyt yhä vain tuonnemmas. Tänne tuli astetta jouluisempi tunnelma peiton myötä – rentouttavaa!

Peitto on ollut meillä paljon olohuoneessa, kun sen alla on lämmin katsoa lempisarjaa tai elokuvia. Kuvio on ihastuttava ja harkitsen samantyylisiä sohvatyynyjä. Katselin Seitashopista mustavalkoista tyynynpäällistä mikä olisi upea valkoisella sohvalla – miksei myös makuuhuoneessa?
Meillä on aloitettu jo lähtölaskenta jouluun. Tytöt laskevat jo päiviä, milloin on joulukuun ensimmäinen. Eihän tuohon ole enää kahta viikkoakaan, mikä tosin tuntuu lapsista pitkältä ajalta. Jouluelokuviakin on katseltu tyttöjen kanssa jonkin verran, ekat piparit leivottiin myös. Kokeilin tänä vuonna reseptiin toisenlaista jauhosekoitusta, sillä toinen tyttäremme ei siedä perunaa missään muodossa. Aika hyvin onnistui, vähän pitää vielä viilata niin on täydellistä. Pihavalot viriteltiin ulos viikonloppuna (viimeisenä meidän taloyhtiöstä) ja nyt näyttää tosi kivalta. Pian saisi tulla kevyt kerros lunta ja pikkupakkaset, niin ulkona olisi hiukan valoisamman tuntuista.

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Ihanan raikas tuo makuuhuone. Täällä päiväpeitto odottaa pesua, että saisi sen taas käyttöön. Hyvää viikkoa!

    1. Kiitos Suffeliini. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  2. Siis ihana tuo peitto, tuo voisi sopia meillekin, sen oikean etsiminen kun on kesken. Ihan uskomatonta, että kohta alkaa jo joulukuu!

    1. Kiitos -anu- ! Syksy on kyllä mennyt todella nopeasti ja aurinkoisten päivien ansiosta tuntuu että oltaisiin vasta lokakuussa.

  3. Ihana tämä teidän makuuhuone! Niin valoisa <3

    1. Kiitos S <3 Se on totta, tämä on kodin valoisin huone. Välillä harmittaa ettei olohuone ole yhtä valoisa, koska siellä oleskellaan eniten.

Kommentointi ei ole käytössä.