Sisustus

DIY -muistitaulu

Viikko starttaa uuden DIY -idean jakamisella. Tai uuden ja uuden, mutta siis kyseessä on itsetehty muistitaulu työtilaan. Se ei vielä ole seinässä, mutta se kiinnitetään tuohon välitilaan eli pöydän ja hyllyjen väliin seinälle.
Olen pitkään haaveillut muistitaulusta ja nyt sellaisen tekemiselle tarjoutui mahdollisuuskin oman työtilan myötä. Pallottelin pitkään kahden mallin ja kankaan välillä, mutta lopulta päädyin tähän yksinkertaiseen musta-valkoiseen raitaan. Kangas on Ikeasta ja sillä on päällystetty myös meidän silityslauta, mikä on joskus vilahtanut kuvissa.
Tämä oli erittäin helppo ja nopea toteuttaa, nimittäin tähän ei tarvittu kuin vaneria, vaahtomuovinpatjan pala, kangasta sekä niittain. Mittasin sopivan kokoisen pohjan ja mies leikkasi sen. Sommittelin patjan vanerin päälle ja leikkasin siitä oikean kokoisen. Lopuksi asettelin kankaan ja kohdistin raidat oikein ja niittasin kiinni. Helpotin työtä hiukan niin, että kiinnitin patjaa kuumaliimalla vaneriin kiinni, että se pysyi paikoillaan.

Kaiken kaikkiaan tämä oli tosi nopea tehdä. Seuraavasta taitaa tulla vähän tyttömäisempi ja jos sen tekisi sitten toisella mallilla.
Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille lukijoilleni oikein mukavaa ja iloista alkavaa viikkoa!
Mia

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Wautsi! 🙂 Siitä tuli hieno ja pirteä, kiva yksityiskohta työpisteellä ja huoneessa 🙂

  1. Kiitos! Suunnittelin tätä pitkään ja luulin, että aikaa olisi mennyt enemmin. Nopea työ tuo kuitenkin oli. On kyllä kiva yksityiskohta ja odotas, kun saan sen seinälle. 😉

 2. Kiva ja kätevä muistitaulu! Tuo kangas on ihan huippua, sopivan pirtsakkaa! 🙂

  Mukavaa alkanutta viikkoa! <3

  1. Kiitos, itsekin tykkään kankaasta tosi paljon. Raita jaksaa aina viehättää…
   Tuo on kyllä kätevä ja heti sain siihen onta juttua talteen. Liitutaulu on siitä huono, ettei siihen voi kuin kirjoittaa.

   Ihanaa viikkoa sinnekin! <3

 3. Tulipa hieno muistitaulu! Sopii hyvin työpisteen mustavalkoiseen teemaan.. Muutenkin ihania ideoita täällä blogissa! 🙂

  1. Kiitos <3
   Kiva kuulla että ideoita löytyy täältä. 🙂

 4. Tosi ihana!<3

  1. KIITOS <3

Kommentointi ei ole käytössä.