Sisustus

Easter inspiration

En varsinaisesti ole niitä ihmisiä, jotka hankkivat paljon koristeita kotiin. Pidän kuitenkin kauniista asioista ja somistamisesta, joten muutamia koristeita laitetaan meillekin esille. Tytöt odottavat jo innoissaan pääsiäistä, Nalle Puhin elokuvassa se on esitetty niin kauniina ja ihanana kevään juhlana. Toivottavasti aurinkoiset säät jatkuvat.
Siirsin oksat ruokapöydän viereen, näyttävät aika kivalta kauempaakin katsottuna. Perinteiset pinkit munat teki jo mieli laittaa oksille. Niin vähän aikaa kestää tämäkin juhla, etteivät tuossa haittaa, vaikka pääsiäiseen on vielä hetki aikaa. Lapsia ne ilahduttavat niin paljon, että hymyilyttää vierestä katsojan roolissa.

Laitettiin pääsiäisuoho niin myöhään kasvamaan, että voi olla ettei ehdi kasvamaan. Vaikka olisi hyvä tarkoitus olla ajoissa, niin jostain syystä se kuitenkin näyttää unohtuvan..
Blogissa starttaa huomenna iltapäivällä lupaamani arvonta, josta kerron sitten lisää. Luvassa on upea paketti jollekin onnekkaalle lukijalle muutamista tuotteista, mitä blogissa onkin jo vilahdellut kevään aikana. Täällä ollaan jo niin kevättunnelmissa, vaikka lunta yrittikin tihuutella eilen. Toivotaan, että tästä se lähtee taas keväisempään suuntaan.

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Ihanat nuo oksat vaaleanpunaisine munineen! <3 Parempi kun on koristeita vähän ja tarkkaan mietittynä.

  1. Kiitos <3 Olen samaa mieltä. Paljon on kaikkea kaunista, mutta harkitusti säästää monessa mielessä.

 2. Monessa blogissa tuntuu nyt olevan pääsiäisjuttuja jo laitettu esille. Itse ensin ajattelin, että mitään pääsiäiskoristeita en edes laittaisi, mutta nämäkin ihanuudet ovat niin inspiroivia, että jotakin hempeää koristetta on ehkä pakko kuitenkin kehittää.

  1. Kiitos, kiva kuulla jos kuvista välittyy iloa kja inspiraariota. Meillä on joka vuosi hyvin simppelit koristukset, pääosa taitaakin olla oksilla, ruoholla ja tulppaaneilla.

 3. Kaunista ja selkeää <3

  1. Kiitos Tarja <3

 4. Kaunista! Ihania oksilla olevat vaaleanpunaiset munat 🙂

  1. Kiitos Sanna <3

 5. Voi kun olet laittanut niin kauniisti pääsiäistä <3 Iloa silmälle 🙂

  1. Kiitos Helmis <3

 6. Kauniit on kyllä nuo vaaleanpunaiset munat! Ja luulenpa ettet ole yhtään myöhässä ruohon kanssa, me ei olla vielä edes laitettu! Töissä lasten kanssa kyllä laitettiin jo!

  1. Kiitos, täytyy toivoa. Tyttö toi eilen eskarista yhden ruohon kotiin, mä en jotenkin osaa kuvitella pääsiäistä ilman ruohoa. 😀

Kommentointi ei ole käytössä.