Sisustus

Eloa piirustusnurkkaukseen

Lasten luovuus ja innostuneisuus on tarttuvaa. Vanhempana olen oppinut arvostaan joitain asioita uudelleen. Haluan tarjota lapsille mahdollisuuden käyttää mielikuvitusta ja luovuutta, joten piirustusnurkkauksen laittaminen on ollut tärkeää. Lapset haluaisivat kovasti myös liitutaulua ja maalaustelinettä, joten sellainenkin on tulossa vielä tänne. Koulupöydäksi tämä saattaa käydä liian pieneksi jo pian, mutta vielä siihen on onneksi aikaa.
Laatikot ovat tosi kätevät ja niihin saa pikkutavaraa, kuten vihkoja, kumeja, tarroja ja kyniä talteen. Harmi kun syvyyttä uupuu aika paljon, että menisi myöhemminkin isona koululaisena. Täytyy nyt kuitenkin nauttia kauniista kalusteesta.
Vitran DSR -tuoli on liian korkea tähän eli joku muu ratkaisu täytyisi löytyä. Reunat voivat jäädä huonosti pöydän alalaatikoihin, joten jotain muuta pitäisi keksiä ennen kuin tuoliin tulee oikeasti jälkiä. Nurkkaukseen pitäisi vielä saada porattua hyllyt ja muut jutut, johon saa taideteoksia nätisti esille. Maaleja ja taulupohjiakin on vielä runsaasti odottamassa pienten taitelijoiden innostusta!

Saatat myös pitää...

4 kommentti

 1. Onpa viihtyisä huone. Vihreä matto on loistava idea!

  Täälä myös flunssaa, kunhan ei nyt muuta tulisi.

  Pikaista paranemista! <3

  1. Kiitos Rouva V. 🙂
   Pikaista paranemista myös sinne!

 2. Ihana pöytä. Meilläkin valkoinen samanmoinen, joka siirtyy todennäköisesti tyttären huoneeseen.

  1. Kiitos Sanna, itsekin tykkään tosi paljon. On varmasti kaunis myös valkoisena. <3
   Sopii pikkuiselle hyvin ja myöhemmin voisi ehkä mennä sivupöytänäkin?

Kommentointi ei ole käytössä.