Sisustus

Etupihan istutukset

Viikonloppu vierähti todella nopeasti piha- ja siivoushommissa. Mies aloitti varaston siivoamisen, sillä se sisältää enää lähinnä remontointitarpeita sekä hänen tavaroitaan. Minulla olisi vielä muutama laatikko sisustusjuttuja ja astioita laitettava kevään myyntiin. Joulukoristeet kävin myös läpi ja valtaosa lähtee syksyllä myyntiin. Halusin kerralla raakata laatikoita, jotta alkuperäinen ajatus tarpeettoman hävittämisestä toteutuisi. Hyvällä tiellä ollaan. Samalla kävin myös kaikki ruukut ja pihajutut läpi, vaikka niitä ei nyt kovin paljoa olekaan. Kohta olisi tarkoitus alkaa laittaa pihaa, suunnitelmia ollaan tehty jo koko talvi. Tästä onkin hyvä aloittaa kevätsesonki, kun ensimmäiset istutukset ihastuttavat etupihalla.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Siis apua, onko teillä jo nurmikko näkyvissä? Me ajellaan just lapista kotiin ja lunta vielä kyllä riittää! Keväiseltä siellä jo tosiaankin näyttää!

  2. Mäkin olen jo kovasti innostunut muiden istutuspostauksista, mutta meillä vielä piha täynnä lunta 🙂 Voi kun se sulaisi äkkiä!

Kommentointi ei ole käytössä.