Sisustus

FALL STYLE

Kohti syksyä mennään, siltä se ainakin tuntuu. Yksi painava syy on tietysti työn alkaminen huomenna. Arki luo rutiinit ja villinä kesäpelloilla temmeltäminen loppuu. Kesä ei kirjaimellisesti otettuna ole ollut pelloilla kirmaamista, mutta ei se kaukana siitä ole. Pitkät aamut ja aikatauluttomat päivät ovat pian vain muisto, sillä parin viikon päästä meillä alkaa uudenlainen elämäntilanne. Nuorempi tytär aloittaa myös koulun ja alkaa liikkua itsenäisemmin. Koulujen alkaessa on sopiva hetki päivitellä myös vaatekaappia.
Tänä syksynä väripalettini on edelleen neutraali. Jostain syystä ihastukseni maanläheisiin väreihin ei lopu. Sinisen eri vivahteet miellyttävät ja lämpimät beigen sävyt kuuluvat syksyyn. Nämä ovat hyviä lisäyksiä muuten melko musta-valkoiseen pukeutumiseen.

Pidän erityisesti punaisista kynsistä ja tummia lakkoja on kertynyt useampi. Tänä vuonna aion panostaa neuleisiin, sillä vaatekaapin säilytyslaatikkojen silmäily paljasti niiden puutteen. Neuleet kuluvat melko nopeasti ja on aika panostaa laatuun. Gantin neuleet ovat osoittautuneet hyviksi ja uusia merkkejä olen kokeillut aika nihkeästi.
Olen todella tykästynyt tähän asustekokonaisuuteen. Guess merkkinä ei ole minulle erityisen tuttu, mutta tämä vuosien takaa tekemäni huivilöytö on ollut hyvä. Tämä on helposti yhdistettävissä eri asuihin, vaikka ei olekaan arkikäytössä. 
Seuraavaksi etsimään lapsille sopivaa syysvaatetusta!

Saatat myös pitää...