Sisustus

Ferm Living musta-valkoinen kangaskori

Ostin tyttöjen huoneeseen tämän tilavan kangaskorin, missä voi säilyttää pehmoleluja, tyynyjä tai jotain muuta mikä vaatii suurempaa laatikkoa. Meillä on ollut tähän asti vähän turhan pienet säilytyskorit ja niihin on ollut haastavaa saada mahtumaan esim. pehmolelut tai nuket. Etsin pitkään kivaa musta-valkoista tai valkoista vastaavaa kassia, mutta huonolla menestyksellä. Kaikki mitä löysin netistä oli jo loppunut nettikaupoista ja kesällä Tukholmassa oli yhtä huono onni mukana. Satuin löytämään tämän kuitenkin eilisellä reissullani Lastenhuone.fi -liikkeestä ja hetihän se pääsi käyttöön! 
Lastenhuoneessa on otettu askel eteenpäin, kun kaikki taaperomainen on saanut lähteä. Pikkusisko täyttää kesällä jo neljä vuotta ja Aino on toivonut ison tytön huonetta pitkään. On ollut tosi haikeaa luopua kaikesta ”pikkutytön” tavarasta, mutta toisaalta muutos tuo myös kaikkea ihanaa tähän elämänvaiheeseen. Tytöt ovat kasvaneet todella ison harppauksen viime kesästä ja oikeastaan vasta nyt pysähdyin miettimään, mitä kaikkea he ovat oppineet talven aikana. Tytöt ovat oppineet pitämään omasta huoneestaan hyvin huolta ja monesti haluavat leikkiä rauhassa ovi kiinni, ettemme vain häiritse prinsessa- ja nukkeleikkejä. Lautapelejä ja lego-rakennusleikkejä taas tehdään yhdessä ja tämä huoneen uusi järjestys antaakin paljon enemmin tilaa leikkiä useamman samaan aikaan. Lastenhuoneesta sitten seuraavassa postauksessa lisää. Kuvia on luvassa oikein megamäärä, joten en viitsi lisätä niitä tähän sen enempää.

Saatat myös pitää...

13 kommentti

 1. Tosi kiva kori. Ferm Livingin tuotteet ovat muutenkin mun mieleen. Niin ne lapset vaan kasvavat ja lastenhuoneen tarpeet muuttuvat sen myötä. Haikeaahan se on, mutta kaikkia vaiheita seuraa joku uusi ihana 🙂

  1. Kiitos Sanna kommentistasi. Olet aivan oikeassa. Vanhemmuus on niin hieno juttu ja etuoikeus saada seurata jälkipolven kasvua.

   Mä tykkään tosi paljon FL-tuotteista, harmi että niitä on ollut niin vaikea metsästää.

 2. Tuo on tosi ihana kori!

  1. Kiitos Hanni!

 3. Kaunis kori 🙂 Mistä olet nuo ihanat tähtityynyt ostanut?

  1. Kiitos Jonna!
   Tähtityynyt olen ommellut itse. Sisällä Ikean pikkutyyny ja kangas Eurokankaasta.

 4. Komea ja käytännöllinen kori!!

  1. Kiitos Eija, käytännöllinen tosiaan kun sopii moneen käyttötarkoitukseen.

 5. Ihana kori! 🙂

  1. Kiitos Melissa! 🙂

 6. Tosi kivannäköinen tuo kori! 🙂

  1. Kiitos Sara! 🙂

 7. Tosi ihana kori!!!

Kommentointi ei ole käytössä.