Sisustus

Fiskarsin uutuuksia pihalle

Täällä elellään jo melkein kesäisissä tunnelmissa, kuten kuvasta näkyy. Pääsin tutustumaan Iittalan, Fiskarsin, Arabian ja Hackmanin tämän syksyn uutuustuotteisiin, joita on luvassa niin sisälle kuin puutarhaankin. Tulette vielä myöhemmin kuulemaan niistä tarkemmin, sillä keskitytään ensin kesään ja pihaan. Olen nimittäin aivan innoissani uusista puutarhatuotteista, joita oli runsaasti esillä. Kesä lähestyy ja nyt onkin hyvä hetki keskittyä ulkotiloihin, sillä sesonki alkaa olla jo käsillä. Omakohtainen kiinnostus kumpuaa tänä keväänä siitä, että koko pihamme on menossa ”uusiksi” ja olemme odottaneet hartaasti, että pääsemme laittamaan pihaa näköiseksemme.

Kirvesvalikoimasta löytyy monenlaista kokoa vaikka pienemmällekin henkilölle, niin kuin itse olen. Muotoilu on ottanut askelta eteenpäin ja kädenote tuntui tukevalta. Värimaailma oli miellyttävän pirteä, mutta kuitenkin tyylille uskollinen. Musta ja teräksenharmaa toimii aina ja sarjasta löytyy mieluinen niin itselle kuin miehellekin. Oli positiivinen yllätys, kun uudet tuotteet olivat niin kevyitä.
Puiden pilkkominen onkin ihan oma lajinsa, kuten tuli viikonloppuna huomattua. Puut saatiin kaadettua ja mies jaksoi kaivaa vielä kannotkin pois. Nyt meillä onkin pihaa myllerretty siihen malliin, että kohta päästään muokkaamaan pintakerrosta ja suunnittelemaan istutukset. Rikkakasveja, hajanaisia pensaita ja vaikka mitä on levittäytynyt pienelle pihallemme, joista täytyisi nyt päästä eroon. Sitten on vielä sivupihan raivaus sekä viimeisenä etupihan kunnostus. Tekemistä riittää kyllä niin paljon, että varmaan osa siirtynee ensi syksyyn ja kevääseen. Intoa ei nyt kuitenkaan meiltä puutu, sillä lapsetkin kyselivät jo omaa haravaa ja lapiota.
Vielä on toinen pihasarja esittelemättä ja kerron siitä teille pian lisää. Uudet tuotteet tulevat loppukesästä myyntiin, joten nyt on hyvää aikaa tutustua valikoimiin ja miettiä, mitä kotipihaan tarvitsisi. Käy kurkkaamassa lisää uusia piha- ja puutarhatuotteita täällä.
Postaustoiveita on tullut paljon ja erityisesti pihajutut kiinnostavat monia lukijoita. Yritän haarukoida teidän toivomia aiheita tasaisesti ja kertokaahan ihmeessä, jollei ala kuulua! Yksittäisiä kommentteja tai viestejä saattaa hukkua vanhoihin postauksiin ja kaikkiin ei tällöin tule vastattua, vaikka yritän selailla niitä lävitse. 
Nyt alkaa aamun pilvisyys ja tuulikin laantua, joten piha kutsuu. Toivottavasti lämmin ja keväinen hellisi loppuviikon!
Keväistä päivää!

Saatat myös pitää...