Kauneus Tyyli

French manicure

Minä rakastan kauniita kynsiä, hyvinhoidettuja käsiä, sitä, miten kädet kertovat tarinaa minusta ja antavat osansa ensivaikutelmasta. En ole mikään ammattilainen kynsien laitossa, mutta olen ollut hyvin kiinnostunut kynsien hoidosta ja kehon hyvinvoinnista jo aivan nuoresta tytöstä saakka.

Suosikkikynsilakkani löytyy Diorin ja Chanelin valikoimista. Näin hieman ensimakua Chanelin tulevasta Holiday Seasonista ja pakko myöntää, etten halua jäädä siitä paitsi. Diorin kynsilakkojen yksi ylitse muiden on todella hyvä sivellin eli lakka on helppo levittää myös kapealle kynnelle.

Chanel

Chanelin kynsilakat ovat täydellisen sävyisiä klassikoita. Merkki pitää itsensä ajan tasalla ja kapea sivellin takaa hyvän lopputuloksen, vaikka se on hieman työläämpi kuin Diorilla.

YSL – ylelliset lakat, vaatii 2-3 kerrosta. Merkin lakat ovat yleensä hienostuneita tai säväyttäviä, rohkeita ja sopivat sävyt löytyvät tyyliin kuin tyyliin.

Guerlain on on hyvä merkki, mutta jäänyt jostain syystä kauempaisemmaksi tuttavuudeksi. Lakka levittyy täydellisesti, kestää ja tuoksu on mieto. Pullo on melko pieni, joten näitä täytyy ostaa pari kappaletta mikäli löytää suosikkisävynsä. Tämän sarjan punainen on ollut täydellisin puna mitä olen koskaan käyttänyt. Harmikseni en ole onnistunut löytämään enää tuota kyseistä sävyä. Vaalea lakka korostaa kauniisti päivettynyttä ihoa.

Yksi hinta-laatusuhteeltaan hyvä merkki on essie. Minulla on melko kattava kokoelma myös essien kynsilakkoja, mutta valitsin tähän viisi parasta vaaleaa sävyä. Ihoni päivittyy kesällä hyvin vähän ja mitä vaaleampi sävy, sen paremmin päivetys tulee esiin.

Siirryin noin vuosi sitten vegaanista kasvissyöjäksi ja sen jälkeen kynteni ovat olleet entistä paremmat. Lihan jättäminen paransi kynsien laatua todella paljon, mutta nyt ruokavalioni myötä uskon, että se on vaikuttanut paljon kynsien kuntoon.

Kynnet joutuvat tahtomattaan toisinaan työkaluiksi, mutta oikeastaan kynsiä ei saisi käyttää työvälineinä, mikäli tahtoo niiden kestävän ehjinä ja välttää lohkeilua.

Klassiset kynnet viimeistelevät tyylin ja vaikka sävy ei olisi aivan prikulleen asun mukainen, se luo kuitenkin viimeisen silauksen tyyliin.

Saatat myös pitää...