Sisustus

Gluteeniton kaurasmoothie

Minkälainen on hyvä välipalajuoma? Tai terveellisempi herkku sopivaan hetkeen? Tykkään itse smoothiesta aika paljon ja olenkin joskus laittanut tänne blogiinkin yksinkertaisia ohjeita. Gluteenitonta ja vehnätöntä ruokavaliota noudattaneena olen saanut itselleni paljon hyötyjä vatsavaivoihin ja hiljalleen myös välttämään maitotuotteita. Pääsin yhteistyön merkeissä Be On’n kanssa testaamaan, mihin kaurajuomasta oikein on. Oatlyn tuotteet ovat gluteenittomia ja maidottomia eli sopivat mainiosti keliaakikoille tai maidotonta erikoisruokavaliota noudattaville. Minun teki mieli kokeilla kylmää juomaa, mutta kaurajuoma soveltuu myös lämpimiin ruokiin, sillä se kestää kuumuutta.
Laitoin tällä kertaa luottoaineksia juomaan:
– kourallinen tuoreita mansikoita
– rusinoita (maun mukaan)
– lusikallinen kaurahiutaleita (raakapuuroon sopivia)
– hunajaa
– reilu loraus kaurajuomaa
Tähän muuten voisi toimia myös banaani tai jokin muu eksoottinen hedelmä. Ainekset sekaisin blenderissä ja voit nauttia juoman!

Loppukevennyksenä hauska Oatlyn video, mikä on muuten ensimmäinen laatuaan tässä blogissa (siis video)! Ehkä niitä voisi näkyä jatkossakin?

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=1837473614146820431574425″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_1837473614146820431574425″);

 * Sponsoroitu postaus *

Saatat myös pitää...