Sisustus

Good morning!

Hyviä huomenia sinne ruudun toisellekin puolelle. Lauantaiaamu on taas käsillä ja mikäs mukavempaa, kuin herätä aurinkoiseen aamuun. Olen aika herkkäuninen ihminen, joten kaksi asiaa vaikuttavat hyvin paljon siihen, miten aamu lähtee liikkeelle. Vuosien varrella olen huomannut lakanoiden laadun olevan hyvin tärkeä asia, miten yönsä nukkuu. Yritin vuosia kokeilla erilaisia peittoja ja tyynyjä, mutta turhaan. Rohkenin viimein hankkia laadukkaammat lakanat (siis hinnaltaan ja materiaalilta) ja se kyllä kannatti. Huomasin lyhyen ajan jälkeen useita seikkoja. Lakanat eivät ärsyttäneet ihoa (voi johtua myös pesuaineista), lakanat eivät hiostaneet, peitto kun peitto tuntui miellyttävämmältä ja lakanat pysyivät paremmin paikallaan. Monia pieniä asioita, mitkä paransivat unta. Viime syksynä hankin Pentikistä nämä vaaleansävyiset harmaat lakanasetit meille. Pellava on materiaalina ihanteellinen. Se lämmittää viileällä ja viilentää kuumalla. Nukun nyt kesälläkin samalla peitolla, sillä pellavalakanoilla se on mahdollista. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin hikoilla paksun peiton kanssa. Ainoa miinus lakanoissa on värimuutos eli jouduimme pariin otteeseen vaihtamaan pussilakanasetin. Seuraavaksi olisikin sitten hankinnassa valkoinen setti ja olen tässä miettinyt kovasti, että ostaisinko Finlaysonin vai jonkin muun merkin lakanat. Ostin meille viime jouluna valkoiset jättityynypäälliset(pellavaa) ja mietin olisiko järkevää jatkaa sama sarjaa? Kertokaahan, onko teillä käyttökokemuksia?
Toinen aamun ehdoton juttu on tietenkin aamukahvi. Päivä ei lähde kunnolla käyntiin ilman kuumaa juomaa ja sen pitää vielä olla hyvin keitettyä. Ja tietysti kuppi vaikuttaa asiaan. Käytän yleensä samoja teeman kuppeja ja valitsen värin fiiliksen mukaan. Sain Fiskarsilta kuvissa esiintyvät, ihanat Iittalan Sarjaton Varpu-mukit, jotka ovat syksyn 2015 uutuuksia. Muut sarjan tuotteet löytyvät täältä. Jokos olette käyneet katsomassa, mitä kaikkea kivaa syksyyn on tulossa? Itselläni pyörii nyt paljon kaikki kynttilöihin ja tuikkuihin liittyvät mielessä. Myös valoja olisi ajatuksena viritellä viikonloppuna kotiin.
Hyvin nukutun yön jälkeen olisi tarkoitus viettää vapaapäivä ilman minkäänlaista remonttipuuhaa. Koska sääkin näyttää suosivan, tullaan varmaan olemaan jonkin verran pihalla. Ostin eilen uusia kukkasia etupihalle ja tarkoitus olisi tänään istuttaa nuupahtaneiden hortensioiden tilalle. Kestipä nekin koko kesän!
Mukavaa viikonloppua!

Saatat myös pitää...

12 kommentti

 1. Lakanoilla on kyllä todellakin väliä ja aamukahvilla. 🙂
  Mukavaa viikonloppua! <3

 2. Aivan ihanat kuvat <3 <3

  1. Kiitos S <3

 3. Mulla on muuten Mulberryn Alexa myynnissä (oversized-koko ja värissä oak). Laita sähköpostia jos kiinnostaa. 🙂

 4. …Niin ja tuun Helsinkiin ens kuussa, että treffit onnistuu melkein missä vain. 🙂

  1. Hei, olisikin tosi kiva treffata! Laitahan aikataulua ja suunnitelmia 🙂

  2. Juu laitan. Ollaan menossa sinne Lontooseen miehen kanssa. 🙂 Kiinnostaako Alexa?

  3. Meinasitko, että nähdään muuten vaan, vai Alexan merkeissä?
   Mulla olisi yks ideakin… Miten olisi pienet yllärilahjat syksyn kunniaksi? 🙂

  4. Mä ajattelin, että olisi kiva nähdä ihan muuten vaan. 🙂 Laukkuhankinta jää tuonnemmaksi, yksi toinen laukku mielessä.
   Syysylläri kuulostaa hauskalta! 🙂

  5. Ok. Ilmoittelen aikatauluja! Olisi tosi kiva nähdä . 🙂

 5. Ihania kuvia <3

  1. Kiitos Johanna <3

Kommentointi ei ole käytössä.