Sisustus

Happy Birthday

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaatimattomammaksi tulee… Vai miten se menikään? Täytän vuosia ja pyöreitä sellaisia. Päätin lahjoa itseäni hiukan ja hankin viimein nämä mustat keittiöliinat. Olen pitkään etsinyt mustia tiskiliinoja ja ne ovat jääneet tilaamatta nettikaupoista korkeiden postikulujen takia. Varmaan en löytänyt oikeaa kauppaa, mutta ei sen väliä enää. Sain näitä nyt kaksin kappalein ja toinen on jo käyttöönkin ehtinyt.

Ehkäpä sitä voisi ostaa vielä jotain muutakin itselle lahjaksi, mutta näistä olen nyt todella onnellinen. Nyt on mustaa rättiä, millä pyyhkiä!

Saatat myös pitää...

6 kommentti

  1. Onnea! Mainiot lahjavalinnat 🙂

    1. Kiitos Eija!

  2. Myöhästyneet onnittelut pyöreistä! 🙂

    1. Kiitos Taika!

  3. Onnittelut täältäkin! Oli tarkoitus ostaa tuota musta sarjaa Helsingistä itsekkin, mutta ei tullut sitten vastaan. Itsellekkin tulee pyöreitä ensi keväänä, ja tekisi niin mieli tilata itselleni jo syntymäpäivälahja. ;D Haavelistalla keikkunut jo useamman vuoden. 🙂

    1. Kiitos Suffeliini! Näitä on ollut yllättävän vaikee bongata, tai sitten olen kulkenut laput silmillä. Oi oi, pian ne synttärit sieltä tulee. 😉 Kaikki ovat kyselleet mun lahjaa, mutta en ole vielä kertonut. Eiköhän se pian selviä..;) Haavelistan toteutuneet unelmat ovat niitä parhaita.

Kommentointi ei ole käytössä.