HAPPY HOLIDAYS

HAPPY HOLIDAYS
Aatonaatto alkaa kääntyä pikkuhiljaa yöhön ja pienet lapsemme eivät millään malttaisi nukahtaa. Tonttua on muistettu, tonttukarttaa tutkittu (siinä on salakieltä) ja monenlaista muuta tärkeää askaretta tehty. Vietämme joulua tänä vuonna perhepiirissä ja nautin suunnattomasti kiireettömästä ajasta perheen kanssa. On mennyt vuosia, että olemme kaikki olleet eri paikoissa joulun vietossa. Aikuistumisen myötä tuulet ovat kuljettaneet jokaista omaan suuntaan ja joulussa onkin parasta tänä vuonna se, kun kokoonnumme yhteen.

Meidän tämän vuotinen kuusi on hieman pienempi edellisiä ja olen oikeastaan todella tyytyväinen tähän. En osaa mieltää perinteisempiä kuusenkynttilöitä meille, vaan musta valonauha valaisee tänä vuonna jouluista tunnelmaa.

Kuusen alle on kerääntynyt muutama paketti. Tyttäremme ovat jo sen verran isoksi kasvaneita, että ihmettelevät ja ihastelevat kauniita lahjoja. Haluan opettaa tytöille juuri niitä pieniä arjen (ja juhlankin) iloja – kaiken ei tarvitse olla suurta ja mahtipontista tai mukailla perinteisiä tyylejä. Moni meidän ratkaisuista on varmasti ruudun sillä puolen hassu tai huvittava, mutta ehkäpä sen kuuluukin olla niin. Ammenetaan iloa ja ihmetystä!

Kiitokset vielä Iittalalle ihanasta joululahjasta! Ultima thule – tuikkulasit sopivat kauniisti kattaukseen sekä sivupöydän asetelmiin. Tukevissa kupeissa voisi pitää myös koristeita ja ne ovat yksinkertaisuudessaan hyvä lahjaidea!
Illan hämyisissä tunnelmissa,
Onnellista ja rauhaisaa joulunaikaa kaikille blogin lukijoille!

2 thought on “HAPPY HOLIDAYS”

  1. Jenni / Keski[piste] 24 joulukuun, 2016 at 5:15 amEdit

    Kaunis joulutunnelma teillä! Ihanaa joulua! <3

    • Mia Huttunen Post author24 joulukuun, 2016 at 5:22 pmEdit

      Kiitos! Hyvää joulua sinulle! <3

Comments are closed.