Sisustus

Harmaanvalkoinen olohuone

Vanha ruskea kaappi siirtyi uuteen paikkaan (siitä postaus seuraavaksi) ja olohuoneen ilme ja tunnelma muuttui huomattavasti. Olen nyt käynyt kaikki kolme mattoamme lävitse ja tuntuu, että tämä koti kaipaa aivan erilaista, mitä meiltä löytyy. Yhden maton ehdinkin jo myydä, se meni heti kaupaksi. Valkoista lattiaa vasten on haasteellista löytää valkoista mattoa, sillä huomaan sävyerot ja ne alkavat pian ärsyttää tai kyllästyttää. Tällä hetkellä olohuone saa olla tuollaisenaan, en jaksa vielä perehtyä mattoasiaan, ellei jotain spesiaalia tule vastaan. Pari vaihtoehtoa mielessä jo on…Niin ja valkoinen se ei  varmaan ole. Harmaa, musta tai jotain muuta.
Uskon siihen, että vähempi kaunistaa ja uskokaa tai älkää, mutta tässäkin asetelmassa on jo liikaa. Pelkkä maljakko riittäisi, mutta tuikut jotenkin eksyivät pöydälle hetkeksi. Kynttilöitä ei ole tullut juurikaan poltettua, vaikka ne ovatkin meillä ympärivuotinen juttu. Pöydän haluaisin vaihtaa tummaan puupöytään ja uskokaa tai älkää, aion toteuttaa haaveeni harmaasta huopasohvasta! Pentikillä olisi ihan täydellinen malli meille. Ottaisin myös sarjan tuoleja pari kappaletta. Kyseessä on tämä sohva ja sarja. Voihan se olla, että sohvaksi valikoituu jotain ihan muuta, mutta tästä haaveilen.
Mies haluaisi siirtää valaisimen tuosta rappujen päälle, eikä se ole huono ajatus kun pidempään pohtii. Tuossa on pisin johto niistä valaisimista, meiltä löytyy ja valaisuteho on hyvä. Olohuoneeseen voisi sopia yksi toinen valaisin, minkä olen ajatellut hankkia.
Sohvatyynyt vaihtuivat, sillä koin totaalikyllästymisen mustavalkoisiin päällisiin. Mustavalkoisuus jää toistaiseksi meidän makkariin ja keittiöön. Kuvassa tammikuussa hankkimani tyyny, mikä saattoi olla esillä jo aiemmassakin postauksessa. Nämä ovat kokoa 40×40 ja hyvin sopivat kahdenistuttavaan sohvaan. Seuraavaksi katsotaan lipaston uutta paikkaa, istuuko vai ei?

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kaunista ja rauhallisen keväistä <3

    1. Kiitos Tarja <3

Kommentointi ei ole käytössä.