Sisustus

Harmaat huopakassit

Iittala on yksi vahvoista suomalaisista brändeistä, joista jaksan innostua vielä vuosien jälkeen. Skandinaavinen ja ajattomuutta tavoitteleva muotoilu viehättävät kovasti silmääni. Myönnän siis olevani jossain määrin merkkiuskollinen. Tuotteissa näkyy selvästi pohjoismaalaisuus, sillä väitän aistivani niissä kylmää jylhyyttä, vaikutteita Pohjolan luonnosta sekä alkusyksyn tuomaa pehmeyttä.

Yksi aivan mainio brändin tuote on Meno-kassit. Materiaalina huopa on aivan loistava, näppituntuma on hyvä. Tuotteisiin valikoidut sävyt ovat luonnonläheiset ja kassien käytettävyys on hyvin monialainen. Meillä on ollut pitkään jo kaksi tummansinistä huopakassia ruokaostoksia tehdessä ja olen löytänyt vain yhden miinuspuolen: kassit eivät kestä liian paljoa painoa jos ei halua kahvojen venyvän. Muuten kassit ovat kestäneet erittäin hyvin käyttöä ja erinäisiä tuotteita.

Suosikkini ovat kuitenkin vaaleanharmaat, huopaiset kassit. Ne ovat meillä monipuolisesti käytössä ja se onkin varmaan yksi syy, miksi mieheni osti näitä yllättäen kaksi kappaletta lisää. Yhden suuren ja yhden keskikokoisen. Pieni koko meiltä puuttuu kokonaan, mutta luulenpa että sillekin löytyisi pian paikka esimerkiksi lastenhuoneesta.

Nämä ovat todella kätevät lehtien säilytykseen. Minulla on tapana sujauttaa yksi torkku tai meneillään oleva neule lankoineen yhteen kassiin. Siisti säilytyspaikka, jonka saa kätevästi myös mukaan. Aion laittaa tuon suuremman lastenhuoneeseen pehmolelujen säilytyspaikaksi. Karsimme tällä hetkellä tytöiltä leluja sekä kirjoja, sillä huomasin että todella monesta on jo ”ikä mennyt” niin sanotusti. Todella todella haikeaa, ehkä pahin todellisuuden tunne on iskenyt tänä syksynä. Nyt kun molemmat lapset ovat koulussa, koen olevani jo paljon ”kauempana” lapsistani. Isoja tyttöjä jo meillä!

En voi kieltää olevani ilahtunut, sillä Ikean valikoimaan on myös tullut huopaisia säilytyslaatikoita. Näitäkin meiltä löytyy jo useampi ja niistä on tulossa toinen postaus piakkoin.

Saatat myös pitää...

1 kommentti

  1. Nämä ovat ihanat <3 Meiltä löytyy kanssa lehtisäilytyksestä yksi ja on todella kätevä. Ja tunnen tuon saman haikeuden, itselle se iski vahvasti jo kesän lopulla. Koitan kaikin keinoin vielä pitää kiinni tärkeistä yhteisistä hetkistä ennen kuin kaverit vievät täysin voiton äidistä. Tsemppiä <3

Kommentointi ei ole käytössä.