Sisustus

Heinäkuun helmiä

Kesä on mennyt tänäkin vuonna nopeasti ja huomasin tänään, että pian vaihtuu jo elokuu. Viikot ovat hujahtaneet silmissä ja on sellainen olo, ettei oikein mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Sillä ei onneksi ole merkitystä, vaan viime viikot olemmekin yrittäneet ladata akkuja ja keskittyä ihan vaan olemiseen lasten kanssa. Instagram on päivittynyt taas hyvää tahtia, kun sinne on niin helppo laittaa kuvia ja uuden puhelimen myötä perinteisen kameran rooli on kaventunut huomattavasti.
En tiedä teistä lukijoista, mutta itselläni on jo aivan syksyinen fiilis. Heinäkuu on ehdottomasti kesäkuukausista se minun lemppari ja kuun viimeiset päivät ovat täynnä kesän aurinkoa, mutta syksyn tuntu leijailee jo selvästi ilmassa. Toisilla vielä on lomat edessä ja vielä jaksan toivoa, että joku yllätyshellepäiväkin voisi meitä helliä. Toisaalta olen hyvin sopeutuvainen säihin ja viileähkö kesä on sellaisenaankin jättänyt kivoja muistoja.
Kotimme on entisestään selkeytynyt ja kalusteita on lähtenyt varastoon odottamaan uutta kotia. Minulla olisi siis tulossa myyntiin vanhoja aarteita, en vain tiedä vielä millä aikataululla jaksan kuvailla ne myyntiin. Nyt kun remontti on taas edennyt – baby steps – on itselläkin innostuneempi fiilis järjestellä paikkoja. Seinillä ei ole vielä mitään, vaan mietinnässä on hankkia tauluja tai peilejä – mutta rauhassa sitten syksymmällä. Vanhasta kodista jäi vain yksi peili, joka sopii tänne joko tyylin tai koon puolesta. Tosi sääli, mutta talon tyyli on aivan toisenlainen kuin kerrostalokodissa. Valaisimista minulla on ollut pitkään jo selkeä visio, mutta se vaatii hiukan enemmän aikaa. Ensin pitäisi saada myytyä pari vanhaa pois, sillä säilytystila uhkaa pian loppua!

Tänään meillä alkoi ulkoeteisen remontoiminen, se on vielä täysin alkuperäiskunnossa. Seinät on maalattu jo pariin kertaan ja kattolistat vaihdettu, mutta muuten tila kaipaakin jo uutta lattiaa ja listoja. Valaisinkin on mitä ilmeisemmin 80-luvulta. Ehkäpä kirjoitan aiheesta postausta, kun saamme valmista aikaan. Loma on tehnyt ihmeitä jaksamiselle, joten voi olla että tämäkin työ tulee vielä valmiiksi tämän viikon aikana.
Koska tuo syksy tuntuu olevan jo kohta oven takana, taitaa pian olla vuorossa syysjuttujen esille kaivaminen. Nautitaan nyt kuitenkin vielä hetki kesästä!

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Elokuu on vielä täyttä kesää! 🙂

  1. Niin on, toivotaan että aurinkoa piisaa. 🙂

  2. Vaik aika syksyltä tää koko kesä on kyllä tuntunut. 😉

  3. No kyllä.;)

 2. Kaunista <3
  Ihanaa viikkoa.

  1. Kiitos Sanna <3
   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

 3. Niin kaunista <3

  1. Kiitos S <3

Kommentointi ei ole käytössä.