Sisustus

HELLO OCTOBER

Lokakuun ensimmäinen tuntuu jo vahvalta askeleelta syksyn maaperällä. Kellastuneet lehdet ovat vallanneet pihamaan ja parkkipaikalla leijailee aamuisin lehtiä autojen tuulilaseihin. Viima pakottaa jo vaihtamaan pörröhuiveisin sekä saappaisiin ja tyttöjen luumunväriset syyskengät ovatkin ahkerasti rinsessoilla jalassa. Syksy, kaunis ja melankolinen vuodenaika.
Varmasti huomasittekin edellisestä postauksesta, että tavaraprojektimme on alkanut taas edetä kesän lomailun jälkeen ja olen valmis sanomaan hyvästit lopuille turhuuksille. Pakkohan se on myöntää, että varmaan tulee vielä ostettua tarpeettomaksi päätyviä esineitä ja tavaroita, mutta vuosien opettelun ja työn jälkeen sitä ei vaan niin äkkiä tapahdukaan.
Tällä hetkellä kodissamme vallitsee yksinkertaistus eli haluan tyhjän kanvaasin, ennen kuin päätän seuraavia askeleita. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että linjat pitää saada kuntoon ja tauluille pitää löytää järkevät paikat. Liian monta muuttujaa on sotkenut soppaa ja nyt viimein alkaa näyttää paremmalta. Ensinnäkin miten sitä ihminen voi olla niin hyvä ja huono samaan aikaan? Vaikka harmaa matto olikin hyvä tänne, niin kuvio on sen verran levoton että siirsin sen pois. Mattoa kokeiltiin lastenhuoneeseen ja se sopii sinne täydellisesti! Nyt meillä on siis virallisesti enää yksi matto, sillä mustavalkoinen mattokin sai lähteä.

Sää on muuttunut hyvin syksyiseksi iltapäivän aikana ja taivaalta vihmoo vettä. Tyttäremme kantoi eilen kotiin tammenterhoja ja tuo päivittäin keltaisia vaahteranlehtiä. Lasten leikkejä ja ajatuksia on niin hienoa seurata, toisinaan ei voi yhtään tietää miten mikäkin leikki on saanut alkuunsa. Pikkusisko epäili oravien muuttavan meille asumaan terhojen perässä. Siinä on toinen tyyppi, jonka mielikuvitus on siinä vaiheessa, että juttuja pitäisi taltioida johonkin ylös. Ne pienet jutut, ne tekevät arjesta parhaan.

Saatat myös pitää...

10 kommentti

 1. Ihanaa, kun on jo lokakuu! <3 Me siirrettiin meidän Lontoon reissu Joulukuulle, halutaan nähdä millaista sielä on jouluna ja tehdä mahdollisesti joululahjaostoksia. Ostetaanko muuten taas joululahjat toisillemme? Otetaanko taas joku teema ja hintaraja?

  Oltiin miehen kanssa vkl Helsingussä ja käytiin Artekin liikkeessä, josta ostettiin mm. Julisteita ja sohvatyyny. 🙂

  1. Niin on, tämä syksy on ollut aurinkoinen ja lämmin – kaikinpuolin mukava. Meilläkin on reissu keskieurooppaan tai Tallinnaan suunnitteilla joulukuulle. Haluttaisiin lähteä kokemaan juurikin sitä juhlafiilistä johonkin uuteen paikkaan.
   Hei sehän kuulostaa kivalta, laitetaan ajatus mieleen.

   Kiva, että teillä oli mukava Helsingin reissu! Artekin liike onkin täynnä kaikkea mukavaa. 🙂

 2. Ps. Ostitko tuon sohvapöydän alennuksella? Tässä mietin ostanko sen normihinnalla vai odotanko, että tulisi sopiva alennuskoodi.

  1. Sohvapöytä on normaalihintainen, siihen ei saanut alennusta yhdistettyä.

 3. Kauniin rauhoittavalta teillä näyttää. <3 Tuo musta kori on täälläkin ollut haaveissa, mutta nykyisin ei oikein anna ajatus periksi ostaa ilman selkeää käyttötarkoitusta. Samoilla linjoilla siis kuin sielläkin. 🙂
  Mukavaa lokakuun alkua!

  1. Kiitos Jenni.<3 Käyttötarkoitus on yksi aika tärkeä pointti, ettei tule ostettua kaikkea kaunista ja kivaa, niin kuin joskus meinaa itselläni käydä. 😉
   Hyvää viikonloppua!

 4. Teille voisi sopia joku ihana paksu ja yksivärinen matto tuohon olohuoneeseen 🙂

  1. Olet oikeilla jäljillä. 🙂 Ollaan mietitty jotain muhkeampaa mattoa, mikä erottuisi lattiasta ja olisi samalla neutraali.

 5. Puhtaalta pöydältä on hyvä aloittaa ja miettiä mitä todella tarvitsee ja haluaa. Mattoinspiraatiota voi sitten hakea kaikessa rauhassa. 🙂

  1. Niin juuri, etenkin kun uusi koti ja muutto ovat tuoneet niin paljon muutoksia, että fiilikset ovat heitelleet. Täytyypä näyttää linkkiä miehellekin! 😉

Kommentointi ei ole käytössä.