Sisustus

HEMMOTTELULAHJOJA

Joulu oli tänä vuonna ilontäyteinen juhla, vietimme pyhät perhepiirissä kotiseudulla. Joulunaika jatkuu edelleen ja oli mukava palata siistiin kotiin, missä oli vielä muutamia lahjoja odottamassa avaamista. Jätin aivan tarkoituksella jokaiselle avattavaa kotiin, sillä jos en nyt rakasta niin vilpittömästi pidän todella paljon lahjoista joulukuusen alla jenkkityyliin. Meidän kuusi ei nyt ihan ollut niin pramea ja hieno, mutta lapset osasivatkin odottaa muutamaa nättiä pakettia. Sanoivat mummolassakin, että tietävät tasan tarkkaan äidin paketoimat lahjat. Papereista ja nauhoista ne tunnistaa.
Ostin itselleni The White Companyn vartalotuotteita, joissa on raikas meren tuoksu. En malta odottaa, että jouluinen vanillan tuoksuinen pesuaine loppuu ja pääsen käyttämään näitä raikkaita tuotteita. Se on kuin lupaus keväästä ja kesästä!
Herkkuja – suklaata ja lakritsaa ostin hillitysti itselleni. Pientä herkuttelua en ole itseltäni kieltänyt, mutta nyt on tosissaan aika laittaa terveysasiat kuntoon. Ikääni nähden olen hankkinut itselleni aivan liikaa elimistöä kuormittavia asioita – olkoon sitten ravitsemusasiat yksi näistä. Sairastan kroonistunutta migreeniä ja sen ympärille kasautuu aina välillä kaikkea muutakin. Tahdonvoima on nyt niin huipussaan, ettei varmaan ole ollutkaan kohta kymmeneen vuoteen sellainen.
Mieheltäni sain Balmuirin kauniin koristetyynyn. Tästä sarjasta löytyy paljon muutakin kaunista, muun muassa somat kynttilät eri sävyissä. 

Tuoksukynttilät. Hemmottelua ja pientä luksusta elämään.
Pitkään haaveilin Jo Malonen tuoksukynttilöistä ja niitä oli pakko ostaa itselle tuliaisina sekä joululahjana. ♡
Mikä sinusta on paras hemmottelulahja?

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Onpa kauniita kuvia! Minäkin hemmottelin eilen itseäni joulunjälkeislahjoilla. Tein iltakävelyn kaupungilla ja piipahdin juurikin Jo Malonella ja TWC:n alessa. Tuota sinunkin kynttilää tuoksuttelin, päädyin sitten mustatarraiseen makeaan :).

    1. Kiitos Hanna! Kuulostaa mukavalta, täytyypä lähteä itsekin joku ilta kaupungille – vielä kun jouluvaloja on kaduilla. Ostin itselleni kolmessa tuoksussa kynttilän, nyt vaan pitää päättää missä järjestyksessä polttaa. 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.