Arki Kauneus Lifestyle

Hetki omaa aikaa

Uuden kotimme parhaita puolia on ehdottomasti iso kylpyhuone, jossa on reilusti tilaa. Tänne olisi periaatteessa saanut myös melkein poreammeen, mutta halusimme käyttää tilaa kunnollisille kaapeille ja pyyhetangoille. Tila toimii samalla myös ”kodinhoitoalueena”, joten toiminnallisuudet on mahdutettu samoihin neliöihin. Bonuksena meillä on toki myös sauna.

Kun lapsemme olivat pieniä, muistan hyvin elävästi, miten en olisi millään jaksanut raahautua iltayhdeltätoista suihkuun ja sitten nukkumaan. Illat olivat pitkiä, aina lapset edellä – aikaa. Nyt tyttäremme ovat jo vuosia olleet hyvin itsenäisiä ja reippaita – enää tarvitsee silloin tällöin patistaa iltatoimille kun äiti menee nukkumaan.

Nykyään haluan hemmotella itseäni ja menen ensimmäisenä suihkuun. Iltarutiinit sisältävät hiusten hellimisen laadukkailla tuotteilla yleensä pitkän kaavan mukaan. Käytän samanaikaisesti useata shampoota hiuksen tarpeen mukaan eli valitsen hoitavan, kosteuttavan tai puhdistavamman shampoon. Hoitoaineita hankin myös samoihin sarjoihin ja olen panostanut hiusnaamioihin. Pyyhekuiviin hiuksiin lisään vielä hoitavaa hiuksiin jätettävää öljyä, suihketta tai hoitovoidetta.

Tykkään paljon Wellan tuotteista ja olen ollut monta vuotta uskollinen SP-sarjan käyttäjä. Paul Mitchel on myös vakiokamaa kaapissamme ja se löytyi sattumalta ihanan myyjän avulla, kun etsin silloin 11-vuotiaalle pitkähiuksiselle vaaleaverikölle kosteuttavaa tuotetta. Kiitos siis Sellon Emotionin ystävällisille myyjille!

Tämä kuvassa oleva sarja on uusi tuttavuus ja en ole vielä ottanut sitä käyttöön. Olen ottanut tavaksi säilyttää tässä tasolla hiustuotteita, koska mikään ei ole inhottavampaa kuin valumien näkeminen nurkassa.

Missä on paras säilyttää kosmetiikkatuotteita? No perfektionisti haluaa tietysti aina juuri sen mieluisimman. Ja kauneimman. Louis Vuittonin kosmetiikkalaukku on juuri sopivan kokoinen, taitaa olla se keskikoko. Tämä painottuu kyllä meikkien säilyttämiseen. Korkeassa kaapissa säilytetään pyyhkeitä sekä murto-osa kosmetiikasta. Erittäin hyvä budjettihankinta Ikeasta.

”Kaikki” ovat kommentoineet kääntyvää suihkuseinäämme siten, miten siihen olisi mahtunut isompi ja parempi – vaikka jopa suihkukaappi ja mitä me edes tehdään tuollaisella? Suretti nämä kommentit, mutta oma koti ja omat päätökset. Eli muutaman kuukauden käytön jälkeen kommentoin itse käytettävyydestä, että erittäin hyvä! Kääntyvyys takaa sen, ettei alle jää likaa ja on helppo puhdistaa. Seinusta myös täyttää tehtävänsä eli suojaa näitä kosteaan tilaan suunniteltuja pyykkikaappeja.

Unohdin vallan mainita ihonhoitorutiinit, mutta kirjoitan niistä toiste. Vaikka työskentelemme pelkästään kotona, niin pidän ihon- ja hiustenhoitorutiineista kiinni ja haluan hoitaa ihoani. Se on oman hyvinvointini yksi peruskivi ja paljon olisi vielä hyvinvoinnin saralla tehtävää.

Nettikauppoja, josta itse tilaan kosmetiikkani

Lyko

Lumene

Parfumdreams

Saatat myös pitää...