Sisustus

HOLIDAY at home

Syysloma alkoi mukavasti ja ekan pitkään nukutun aamun jälkeen on niin paljon virkeämpi olo. Pääsin lomatunnelmiin jo eilen, kun siivosin kotona ja mietin meille ohjelmaa. Olisi mukava viettää yksi päivä luontoretkellä ja toinen kaupungissa. Mielessä on pyörinyt paljon myös joko sirkukseen, kylpylään tai leffaan meno lasten kanssa. Kotona olisi myös mukava viettää kiireetöntä aikaa, joten siihen valmistautuakseni tilasin hieman lomalukemista. Kuvan kirja on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa ja tarkoitus oli tilata opuksen lisäksi myös muutakin luettavaa. Tällä kertaa pitäydyin kuitenkin yhdessä kirjassa, sillä muutamia teoksia tuolla on jo odottamassa lukijaa. Olen bongannut tilaamani kirjan monesta paikasta ja se tuntuu olevan suosittu – enkä nopean vilaisun jälkeen ihmettele. Luokittelisin, että you like it or not. Kirjaston ystävänä harvemmin ostan kirjoja, mutta toisinaan on mukava palata samaan kirjaan useamman kerran. Silloin se kuuluu kirjahyllyyni.
Ruokailutilaan tuli uusi talja (tai vanhahan tuo on) kun alkoi istuminen käydä jo vähän viileäksi. Vanhan talon kylmyyteen en ole vieläkään tottunut, tosin meillä ei niin sanotusti vedä ikkunoista tai ole muuten koleaa. Kerrostalossa asuessa lämmitystapakin oli toisenlainen, joten se kai vaikuttaa myös pikkuisen asiaan. Olenko outo, jos sanon tuntevani toisinaan kaipuuta kerrostaloon? Niin hurjalta kuin se tuntuukin, niin jokaisessa asumismuodossa on puolensa. En vain tiedä, mikä minulle sopisi parhaiten vai onko se vain uuden totuttelua? Nyt haaveissa siintää kuitenkin se oma talo ja keskustan fiilikseen ehtii vielä palata myöhemminkin. Elämän pienet suuret pohdinnat.

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Ihanaa lomaa! Tosi kivoilta kuulostaa suunnitelmat. 🙂 Talja sopii hyvin ruokapöydän ääreenkin ja tuo jo vähän talven tunnelmaa. <3

    1. Kiitos <3 Oikein kiva kuulla, mietin josko näitä valkoisia taljoja ostaisi vielä pari – yhden makkariin ja toisen olohuoneeseen. Kylmässä talossa muutakin kuin nätit.

Kommentointi ei ole käytössä.