Sisustus

Hortensia

Leikkasin miehen ostamasta kimpusta hortensian talteen, sillä vielä kahden viikon jälkeen se oli aika freesissä kunnossa. Kaunis oksa on nätti sellaisenaankin.
Tästä viikosta kuoriutuukin melkoisen kiireinen viikko, sillä viikonloppuna juhlitaan meidän viisivuotiasta tytärtä. Juhlia on suunniteltu jo kesästä saakka ja teema on yllätysyllätys neidin valitsema (paljastuu myöhemmin). Heräsin juhlavalmisteluihin hiukan myöhässä, vaikka toki koristeita olenkin jo ostanut pitkin kesää/alkusyksyä. Mekko on kuitenkin vielä tekemättä ja iso siivousurakkakin on edessä. Hiukan otettiin jo varaslähtöä viikonloppuna. Tavaroita on kertynyt vino pino eteiseen, sill änyt eletään taas parasta myyntiaikaa lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden myynnin osalta.
Uusi työ väsyttää vielä sen verran, ettei oikein muulle puuhalle tunnu löytyvän aikaa. Viikonloppuna siivottiin ja rentouduttiin kotona, sunnuntai vietettiinkin ulkoillen kauniissa ja kesäisessä säässä. Arki-illat olen kuitenkin niin väsynyt, että kauhulla odotan tulevaa syksyä ja niitä pinoutuvia koulutöitä, mitkä odottaa vielä tämän talven. Loppusuoralla kuitenkin jo ollaan eli jouluun mennessä on kurssit käyty (toivottavasti) ja yli puolet harjoittelusta.
Nyt keskitytään kuitenkin juhlimaan pikkuprinsessaa. Tällä viikolla unohdan kaikki muut kiireet ja keskityn viikonlopun juhlaan huolella.
Iloista viikkoa sinulle!

Saatat myös pitää...

2 kommentti

  1. Kovasti tsemppiä ruuhkavuosiin ja -viikkoihin! Mukavaa juhlasuunnittelua 🙂

  2. Samanlainen vihreä hortensia löytyy meiltä. On muuten ihmeen kestävä ja nyt vielä kuivattuna tosi nätti 🙂 Tsemppiä synttärivalmisteluihin. Meillä ne on kanssa tiedossa vähän yli viikon päästä. Meille teemaksi valkkautui Hello Kitty.

Kommentointi ei ole käytössä.