Sisustus

I ♡ Stockholm

Palailtiin reissusta kotiin ja nyt on taas virkeä mieli. Rakastan matkustelua ja viime vuosina on tullut aivan liian vähän lähdettyä matkaan, etenkin ulkomaille. Tänä kesänä jäi pidempi matka tekemättä ulkomaille, mutta päätettiin kuitenkin lähteä käymään Tukholmassa. Ja aivan ihana reissu olikin.
Kuvasaalis on nyt auttamattoman huono, sillä tällä kertaa olin aivan lumoissani aurinkoisesta Tukholmasta ja unohdin tykkänään ottaa kuvia samaan tapaan, kuin yleensä.

Ihastelin pariin otteeseen kauniita somistuksia ja tein ikkunaostoksia silmilläni. Marokkolaistyyli oli selkeästi ja mielestäni ehkä voimakkaastikin edustettuna monessa paikassa, ja näitäkin somistuksia oli mukava katsella.
Ferm living oli hyvin esillä eräässä kauppakeskuksessa (en muista nimeä) ja meinasi lähteä hauskat kupit mukaan – tiukka budjetti kuitenkin karsi nämä matkasta.

Katukeittiöitä, kahviloita, pieniä herkkupuoteja…

Torilla oli paljon erilaisia ja edullisia kukkia tarjolla. Tuosta olisi tehnyt mieli napata kimppu jos toinenkin mukaan.

Mies kuvasi Tukholman arkkitehtuuria ja tässä oli muutama kuva tänne blogiinkin.
Hän onnistui tallentamaan vielä kauniin näyn laivassa sateenkaaresta.

Muutamia tuliaisiakin ostin itselle (ja tytöille).
Kahvin ystävänä olen etsiskellyt meille (itselle) sellaista kahvikannua, mihin laitetaan porot hautumaan. En sitten tiedä mikä se oikealta nimeltä onkaan, mutta siis tällainen tuli ostettua.

Näitä oli enää esittelykappale myytävänä, mikä oli täysin uudenveroinen, joten ostin tämän. Myyjän mukaan näitä oli tulossa vasta kolmen viikon päästä, joten hyvä tuuri, että tämä oli vielä jäljellä. Kannuja olisi ollut isompikin, mutta 8 kupin tilavuus tuntui hiukan turhalta, kun tarkoitus on itselle kahvia keittää. Kannusta saa kolme annosta.
 

Kiitokset vielä vinkeistä, mitä sain teiltä lukijoilta. Olisi jäänyt pari kivaa liikettä näkemättä ilman neuvoja!

Mia

Saatat myös pitää...

8 kommentti

 1. Kyllä Tukholma vaan on ihana kaupunki – ja kyllä siellä jo tuntee olevansa ulkomailla;)

  1. Aivan, lentäen on jo perillä tuossa tuokiossa. 🙂

 2. Reissasin aiemmin työn puitteissa Tukholmassa parikin kertaa viikossa kahden ja puolen ajan ja kaupunki tuli tutuksi ja rakkaaksi. Nyt kesällä käydessä huomasin myös että sisustus ja somistus oli monissa paikoissa juuri marokkolaista ja jotenkin pehmeää ja runsasta. Kahviloiden herkku tarjonta on sellaista että niitä syö silmillään. Ja huomasitko että moni pikkuliike tuoksuu tosi hyvälle? 🙂 Se oli musta jotenkin ihanaa.

  1. Runsas on hyvä sana kuvaamaan liikkeiden somistusta ja valikoimia. Muutamissa kahviloissa oli panostettu kivasti visuaaliseen puoleen, ja nämä kuhisivatkin väkeä keskipäivällä. Ja kyllä, monessa pikkuputiikissa oli se oma viehättävä tunnelma ja tuoksu. Näissä vierailisi useamminkin. 🙂

 3. Ihania Tukholman kuvia, varmasti ihana reissu! 🙂 Pääsisipä itsekin pitkästä aikaa käymään.

  1. Kiitos Jenni. Kuvia olisi voinut olla enemminkin, mutta ne kivat liikkeet veivät voiton tällä kertaa. Toivottavasti pääset itsekin tekemään reissun Tukholmaan. 🙂

 4. Tukholma on kyllä ihana kaupunki. Ystäväni asuu perheineen lähellä Tukholmaa ja siellä käydessä olenkin kokonaisen viikonlopun aina kylässä että pääsee rauhassa shoppailemaan. :)Kauniita kuvia olet taas ottanut!

  1. Mukava juttu, että on tuttuja niin pääsee kokemaan kaupunkia ihan eri tavalla. On varmasti kiva, että joku osaa myös neuvoa mihin kannattaa suunnata.
   Kiitos kommentistasi!

Kommentointi ei ole käytössä.