Sisustus

Ihastelua

Yksi parhaimmista puolista rakkaassa sisustusharrastuksessani on ehdottomasti vuodenaikojen vaihtelu. Se tuo tietynlaista jaksotusta ja vaikka koti ei paljoa muutukaan talven tullen (tai kevään), sen verran kuitenkin, että tekstiilit vaihtuvat ja kynttiläasetelmat alkavat kaunistuttamaan kotia. Tunnelmavaloja lisätään huoneisiin ja lämmintä tunnelmaa haetaan pehmoisilla vilteillä. Onpa meillä tänä vuonna jotain ihan uuttakin: huonekuusen kaverina minimänty.
Pentikin showroomissa tämä ihastuttava asetelma inspiroi minua päivittämään kodin tekstiilejä. Kuvan nojatuoli on muuten niin kaunis, että ottaisin meillekin näitä muutaman kappaleen oikein mielelläni. Sininen on yksi suosikkivärini ja yhdistettynä khakiin ja valkoiseen on omaan makuuni oikein toimiva. Kuvassa näkyvä matto on muuten yksi Pentikin uutuus ja yksi mahdollinen vaihtoehto meidän uuteen kotiin.

Keskimmäisessä kuvassa oleva tuoli edustaa sellaista tyyliä, jota haluaisin yhden tuolin muodossa meidän tulevaan kotiin. Olen pyöritellyt mielessäni jo monta paikkaa ja yksi varma paikka olisi eteisessä, jos sinne nyt vain tilaa riittäisi yhdelle kookkaammalle tuolille. Makuuhuone olisi myös yksi vaihtoehto, sillä voin kuvitella lukevani romaania omassa rauhassa. (tosin ei se kovin usein taida olla todellista, kun lapset ovat pieniä) Taitaa vielä jäädä pohdintaan, sillä tänne nykyiseen asuntoon ei taida mahtua enää yhtään huonekalua.

Saatat myös pitää...